ParticulierAls particulier verhuizen in en om Haarlem

Bij Feitsma hebben we al heel wat verhuizingen in Haarlem en omstreken verzorgd. We doen dit al zo’n 90 jaar en hebben nog steeds plezier in het vak. Op deze pagina vindt u wat meer informatie over wat Feitsma Verhuizingen voor u kan betekenen.

Inpakken / uitpakken verhuisdozen

Veel mensen zien het inpakken van verhuisdozen als een overdreven luxe, maar degenen die zich deze luxe eenmaal gepermitteerd hebben, zullen nooit meer anders willen. Omdat inpakken van verhuisdozen ons dagelijks werk is, kunnen wij deze klus in de meeste gevallen in één dag klaren. Soms is het ook mogelijk om de dozen zelfs op de verhuisdag in te pakken. Hierdoor bespaart u zich de ellende om wekenlang tussen de verhuisdozen te moeten bivakkeren en verzekert u zich dat uw inboedel door een vakman wordt ingepakt. Wenst u zelf liever helemaal niets te doen, is dit ook mogelijk bij Feitsma Verhuizingen. Dan pakken wij de dozen ook nog netjes voor u uit.

Dé- en montage van meubilair

In de loop der jaren hebben wij alle soorten meubilair wel gezien.Dagelijks dé- en monteren wij Ikea Pax kasten, Billlies en Expedits, maar ook de montage van designer meubelen van Terstal of van Til nemen wij graag voor onze rekening. De dé- en montage van uw meubilair nemen wij dan ook graag voor u mee in onze offerte; veelal valt dit voordeliger uit dan u denkt.

Verhuizing piano’s en vleugels

Uiteraard kunt u voor de verhuizing van uw piano of vleugel bij ons terecht. Wij staan paraat met onze vleugelplank en pianokar om uw instrument fluitend te verhuizen. Ook als uw piano of vleugel middels een kraan of verhuislift naar binnen of buiten mag worden verhuisd, doen wij dit graag voor u.

Goed Verzekerd

Uw inboedel is tijdens uw verhuizing standaard gedekt tot € 100.000,- . Dit is in de meeste gevallen afdoende. In het geval dat u een aantal Rembrandts aan de muur heeft hangen verhogen wij gewoon het verzekerd bedrag even voor u.