Privacy Statement

Toepasselijkheid

Dit privacy statement is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, bijvoorbeeld via een inschrijfformulier, contactformulier of bestellingen die u plaatst. Wij hechten groot belang aan de privacy van onze klanten en betrachten daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Wij verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Feitsma Verhuizingen is de verantwoordelijke in de zin van de AVG ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit houdt in dat alleen wij bepalen welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel en op welke manier. Wij zijn er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt in overeenstemming met de AVG. In dit privacy statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Overzicht persoonsgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:• Voor- en achternaam

• Adresgegevens

• Telefoonnummer

• E-mailadres

• IP-adres van een websitebezoeker

Doel en grondslagen verwerking persoonsgegevens

Door akkoord te gaan met dit privacy statement geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Indien u ons geen expliciete toestemming heeft gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens of indien u deze toestemming heeft ingetrokken, kan op de verwerking van uw persoonsgegevens de artikelen 6 lid 1 sub b, sub c en/of sub f van de AVG van toepassing zijn. Verwerking van uw persoonsgegevens kan in dat geval zonder uw toestemming plaatsvinden, mits dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent, dan wel noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van M&M Verhuizingen. Daarnaast kan er op ons een wettelijke verplichting rusten om uw persoonsgegevens te verwerken.

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:• Het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

• U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is ter uitvoering van onze dienstverlening

• U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

• Om goederen en diensten bij u af te leveren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen. Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die wij met u sluiten, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang van ons, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op ons rust. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Buiten de voorgaande situaties verstrekken wij uw persoonsgegevens alleen aan andere derden met uw nadrukkelijke toestemming.

Commerciële doeleinden

Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u nader te informeren over onze dienstverlening of relevante producten of diensten van zorgvuldig geselecteerde organisaties. U zal in dat geval slechts worden geïnformeerd op het door u geregistreerde e-mailadres. Indien u geen informatie over relevante producten of diensten wenst te ontvangen, dan kunt u dit eenvoudig aangeven door op “uitschrijven” te klikken in de ontvangen email.

Uw persoonsgegevens worden door ons ook gebruikt voor marktonderzoek en de optimalisering van onze dienstverlening. Uw persoonsgegevens worden in dat kader geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar.

Uw gegevens worden niet verkocht of gedeeld met derden voor commerciële doeleinden, tenzij u hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt u afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wij maken gebruik van de navolgende cookies:

• Functionele cookies: dit zijn cookies die noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy waarvoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben.

• Tracking cookies: wij plaatsen cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

• Google Analytics: op deze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. M&M Verhuizingen gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten. Wij maken gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben voor gebruik van Google Analytics..

Inzien, corrigeren of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid (‘dataportabiliteit’) indien wij over digitale persoonsgegevens beschikken die wij óf met uw toestemming verwerken óf verwerken om een overeenkomst die wij met u hebben gesloten uit te voeren.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die wij van u bewaren in een leesbaar computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mmverhuizingen.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@feitsma.nl

Feitsma Verhuizingen
4.9
Based on 76 reviews
powered by Google
Margreet van der Veen
Margreet van der Veen
15:17 03 Jan 22
Ik moest het bedrijf waarvoor ik werk in 2 weken verhuisd krijgen en mede dankzij snelle reactie, meedenken en fijne... verhuisploeg van Feitsma is dat ook gelukt. Top :)!read more
Carel Sellmeijer
Carel Sellmeijer
10:11 20 Dec 21
We are very satisfied with the work done by the moving company Feitsma last week. The team that did the work acted with... the utmost professionalism, was flexible, honest, and friendly and, in addition to their own work, also kept an eye on offering other support during the move. Big compliment from our side!read more
André Rooijmans
André Rooijmans
09:25 10 Dec 21
Nothing but praise for these movers who lovingly transferred our household effects (including piano!) from our upstairs... house in Haarlem to our new house in Heemstede. 'It will work' was the most heard comment!read more
Annemarie Bergh
Annemarie Bergh
10:25 08 Dec 21
The quotation process went smoothly and quickly; planning went well in consultation and could also be planned quickly.... Dominique and Delil did a great job and the 2 of them were able to place the entire furniture in a 7x3 box. Everything went pleasantly, calmly and efficiently. Great and thank you for the smooth move! Mvg ABergh.read more
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!read more
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!read more
Caroline Hagoort
Caroline Hagoort
20:03 06 Dec 21
De verhuizing liep gesmeerd! Aardige verhuizers die netjes met onze spullen omgingen.
Marije Riegen
Marije Riegen
10:19 06 Dec 21
The boys have worked hard. Packed, lugged and transported with care. We can definitely recommend this company!!
F&C
F&C
14:56 25 Nov 21
Inpakken, verhuizen, uitpakken, niets is teveel voor Feitsma. Wij houden een goed gevoel over aan het hele traject.... Aanrader als je een goede verhuizer zoekt.read more
Maaike Hoogland
Maaike Hoogland
16:27 29 Oct 21
Hele fijne verhuizing, leuk team, behulpzaam, handig en vlot gewerkt. Zeker aan te raden.
Hoyte Duyster
Hoyte Duyster
11:47 29 Oct 21
Excellent mover who thinks along. Moved by Sebastiaan, Kaj and Cherence who did a very good job with heavy furniture.... Very happy with it.read more
Doortje Briedé-Bultman
Doortje Briedé-Bultman
17:20 25 Oct 21
Moving with Feitsma is a great pleasure. The team not only has a lot of professional knowledge, but also a lot of fun... at work. A perfect combination.read more
Rene Plantinga
Rene Plantinga
11:35 03 Oct 21
The move went smoothly and smoothly thanks to a professional and cheerful team who quickly put us at ease and took care... of everything. Awesome. Our heartfelt thanks. Gus and Rene.read more
Robbert Runderkamp
Robbert Runderkamp
19:24 06 Sep 21
My move by Feitsma went perfectly and quickly with the help of a friendly and cheerful team!
Harm Hillegers
Harm Hillegers
13:53 04 Aug 21
Feitsma showed a fine piece of craftsmanship during my move. They think along, estimate exactly how many boxes etc. are... needed and are cheerful and motivated during the entire process. I can also recommend this company in terms of punctuality and meeting agreements.read more
T *
T *
13:45 26 May 21
We have moved many times within Amsterdam, but these are really Toppers! The boys were real professionals and not... « students ». Super well organized, they work hard and you can tell that they are experienced. That makes a huge difference! Great also the storage option where everything is arranged for you. Without a doubt we will call them again next time!read more
Zeno van Ooijen
Zeno van Ooijen
21:39 18 May 21
Had a very good experience with this company, professionalism all around! The guests are well attuned to each other,... which means that cooperation between them runs very well. In my opinion, a must.read more
Wessel Wijtvliet
Wessel Wijtvliet
08:49 27 Apr 21
Super! Feitsma responds quickly to e-mails and came to our home to look at the surface and contents before sending a... quotation (other companies did not). On the day itself, everything went very smoothly. Feitsma provided a moving lift. This was free (not with other companies) because it is for the movers. This shows that they consider the well-being of their employees important. The movers are friendly, professional, work hard and think along well. The price was also significantly lower than at other companies in and around Haarlem where we had requested a quote. In short, a must!read more
Anja van Dulmen
Anja van Dulmen
10:02 22 Apr 21
My piano has been moved flawlessly and exactly as agreed from Utrecht to Haarlem. Very good experience, very nice guys... too, those movers!read more
Ashley Turk
Ashley Turk
17:00 14 Apr 21
We are amazed how smoothly and relaxed a move can also run, (based on our past experiences with other movers from... Haarlem). We have been completely relieved by the guys from Feitsma. Thanks and maybe see you soon!read more
Marcel Weertjes
Marcel Weertjes
11:31 02 Apr 21
Moved for the 2nd time in 3 years. Everything well arranged. Thanks!!
Chris Verhelst
Chris Verhelst
17:24 15 Mar 21
Moved last week with Feitsma. Me and my wife are very satisfied with the way things are going. The guys are super... accurate and really make sure that everything stays intact during the move. We highly recommend Feitsma to anyone looking for a good and affordable moving company!read more
Gabe Otagho
Gabe Otagho
09:04 08 Mar 21
My move with Feitsma went perfectly today. Price quality ratio a big 10! If you are still looking for a good mover in... Haarlem and surroundings, I recommend Feitsma removals to everyone. Viceread more
F.M.M Vanhouten
F.M.M Vanhouten
13:51 05 Mar 21
Recommendable for your relocations, neatly helped by very friendly movers and entire contents in 1x. Clear... communication and unplanned activities are also picked up. Good price / quality ratio!Thanks !!read more
Edwin Dekkers
Edwin Dekkers
19:22 19 Jan 21
Very nice company to hire. Really hear what your wishes are. Are careful with your belongings and work very hard to... make everything happen. Are reliable, friendly and courteous. You can ask them anything. Top companyread more
Sten Verpalen
Sten Verpalen
08:22 13 Jan 21
Very pleasant movers, a lot of experience and fair prices. I highly recommend!
Paul Tromer
Paul Tromer
16:56 12 Jan 21
What a great moving company. No nonsense from start to finish and at a very reasonable price. Prior to the move,... already customer-friendly, when boxes are needed for the umpteenth time, that is no problem at all and are brought home the next day. A friendly and attentive hard-working team that thinks along during the move and works carefully with your valuable belongings.read more
Ignaz Worm
Ignaz Worm
08:45 07 Dec 20
What a great company and what nice guests! Very satisfied with the way they moved our family from Heemstede to Haarlem... and stored a number of things. Competitive price, but above all very good communication.read more
Peter Kenninck
Peter Kenninck
14:34 01 Sep 20
Are you looking for a good mover? Look no further ... the team was friendly, knowledgeable, polite and well-informed;... great cooperation and they loaded the stuff very quickly. At the other location they were able to use the moving lift and this also went great.Men of Feitsma, thanks again you are great!read more
Els Knijff
Els Knijff
18:56 15 May 20
Maarten and his team arranged our move perfectly. There was good consultation, even if our plans changed at the last... minute. The move was smooth and structured. If we move again, I know who will call me first.read more
Martijn Horvath
Martijn Horvath
13:48 11 May 20
Feitsma Verhuizingen did what we expected and hoped for on all fronts. But everything went even faster than we thought... possible. You only have to give each clue once and everything comes to the desired place. Also nice that we had so many boxes at our disposal. In terms of price / value, I can't imagine that another mover can beat this. Although we hope not to move for the time being, Feitsma will be at our doorstep next time!read more
Max Funcke
Max Funcke
09:16 18 Sep 19
Very well arranged, friendly people, well priced. Recommended.
Jacques van Gaal
Jacques van Gaal
06:53 28 Mar 19
Uiterst prettig en professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf. Flink pluspunt is de flexibiliteit, er kan nog wat... extra’s geregeld worden zonder kosten.read more
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Next Reviews
js_loader

Contactgegevens

Telefoon

Email

Adres

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact

Nederlands Nederlands English English
Open chat