Privacy Statement

Toepasselijkheid

Dit privacy statement is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, bijvoorbeeld via een inschrijfformulier, contactformulier of bestellingen die u plaatst. Wij hechten groot belang aan de privacy van onze klanten en betrachten daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Wij verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Feitsma Verhuizingen is de verantwoordelijke in de zin van de AVG ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit houdt in dat alleen wij bepalen welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel en op welke manier. Wij zijn er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt in overeenstemming met de AVG. In dit privacy statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Overzicht persoonsgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:• Voor- en achternaam

• Adresgegevens

• Telefoonnummer

• E-mailadres

• IP-adres van een websitebezoeker

Doel en grondslagen verwerking persoonsgegevens

Door akkoord te gaan met dit privacy statement geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Indien u ons geen expliciete toestemming heeft gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens of indien u deze toestemming heeft ingetrokken, kan op de verwerking van uw persoonsgegevens de artikelen 6 lid 1 sub b, sub c en/of sub f van de AVG van toepassing zijn. Verwerking van uw persoonsgegevens kan in dat geval zonder uw toestemming plaatsvinden, mits dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent, dan wel noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van M&M Verhuizingen. Daarnaast kan er op ons een wettelijke verplichting rusten om uw persoonsgegevens te verwerken.

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:• Het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

• U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is ter uitvoering van onze dienstverlening

• U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

• Om goederen en diensten bij u af te leveren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen. Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die wij met u sluiten, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang van ons, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op ons rust. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Buiten de voorgaande situaties verstrekken wij uw persoonsgegevens alleen aan andere derden met uw nadrukkelijke toestemming.

Commerciële doeleinden

Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u nader te informeren over onze dienstverlening of relevante producten of diensten van zorgvuldig geselecteerde organisaties. U zal in dat geval slechts worden geïnformeerd op het door u geregistreerde e-mailadres. Indien u geen informatie over relevante producten of diensten wenst te ontvangen, dan kunt u dit eenvoudig aangeven door op “uitschrijven” te klikken in de ontvangen email.

Uw persoonsgegevens worden door ons ook gebruikt voor marktonderzoek en de optimalisering van onze dienstverlening. Uw persoonsgegevens worden in dat kader geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar.

Uw gegevens worden niet verkocht of gedeeld met derden voor commerciële doeleinden, tenzij u hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt u afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wij maken gebruik van de navolgende cookies:

• Functionele cookies: dit zijn cookies die noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy waarvoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben.

• Tracking cookies: wij plaatsen cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

• Google Analytics: op deze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. M&M Verhuizingen gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten. Wij maken gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben voor gebruik van Google Analytics..

Inzien, corrigeren of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid (‘dataportabiliteit’) indien wij over digitale persoonsgegevens beschikken die wij óf met uw toestemming verwerken óf verwerken om een overeenkomst die wij met u hebben gesloten uit te voeren.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die wij van u bewaren in een leesbaar computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Feitsma Verhuizingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen
powered by Google
Helena P
Helena P
11:11 23 Feb 23
We used their services few times and never got disappointed. Very responsive and nice people, always on time and with a... great attitude to help. Moving is never easy but with these folks it was great. THANK YOU Maarten, Esther and the whole Feitsma Verhuizingen team for all your genuine help.lees verder
Emile Parkin
Emile Parkin
07:56 07 Feb 23
We had a great experience with the Feitsma team during our recent move in Haarlem. From the planning and preparation... stages, all the way to carrying the last items into our new house - they were very professional and friendly. These guys are not afraid of lifting heavy items or working hard! They really gave us confidence that all our belongings will be safely relocated, and it was!Thank you Feitsma team! We could not have done this without you.lees verder
Christoph Irving
Christoph Irving
09:49 14 Dec 22
Looking for a fantastic moving company? Your search ends here.Feitsma provides excellent service and great value for... money. Their team is fast to respond to your initial inquiry, follow-up messages (over whatsapp), and the movers are super skillfull and friendly at all times.This company will truly help you move, so that you can relax and enjoy the process.Thank you and good luck, Feitsma's!lees verder
Dimitrios Sardellis
Dimitrios Sardellis
19:41 10 Oct 22
Excellent experience. Team Alex brought in great spirit and energy, smooth moving experience, and an overall... professional service. Thanks for your help and see you again in the futurelees verder
Stephan Oorbeek
Stephan Oorbeek
06:16 22 Aug 22
Alex and Cherence have done a three man job with just the two of them. Professional, fast, friendly and creative with... solutions. We also went the extra mile for large objects that could not be lifted.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
The movers were great!They took all my worries away and provided an excellent move.The administration could do... better: a bit laconic and easy, too little information to the customer. The estimate in advance should be viewed better for the movers who ultimately have to do it.lees verder
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
06:40 08 Jul 22
At the last minute, we decided with our association to call in a moving company for the move. Called on Monday and... moved on Thursday! No problem with Feitsma! We came across a lot more stuff, which also had to be taken with us, than agreed in advance, but this was no problem at all! Everything was loaded and unloaded very quickly, everything was over within two hours! Really great Julius and colleague, thank you again very much!lees verder
Maarten Haremaker
Maarten Haremaker
18:43 28 Jun 22
Today we moved to our new place in one day. Team Alex moved us very professionally, quickly and above all pleasantly!... What I like about Feitsma is that they fulfill all agreements from the first contact! I don't often do reviews but I had to post this one; highly recommendedlees verder
Peer-Boy Matthiesen
Peer-Boy Matthiesen
19:47 02 Jun 22
We just moved from Haarlem to Stuttgart with the support of Feitsma and we can highly recommend it. Great team spirit,... very positive mindset, fast and very careful with all our belongings. They always found a solution in particularly abroad. Special thanks to Maya and Julian, you guys rock!lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
What a great team of movers you have. Both the out-of-house and in-house went so smoothly, just great. Everything was... possible, no grumbling.Installing the removal lift and using it on Zandvoortselaan (6 high) certainly went well, especially with the strong westerly wind.This company with these movers is definitely recommended.lees verder
Tomas H
Tomas H
21:40 12 Jan 22
The moving day became from a chore to a pleasure. They were responsive and quick in organizing the moving in Haarlem... with short notice. They also borrowed us boxes, which is great since its hard to find them in covid times. Shout out to Alex and Storm for the care, the speed, organizational skills and very optimistic and friendly approach. They both spoke perfect English and really boosted the mood of a day.lees verder
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Meer beoordelingen
js_loader

Contact details

Phone

Email

Address

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact