Verhuislift huren

Verhuislift huren bij Feitsma Verhuizingen

Heeft u zelf een verhuiswagen en voldoende mankracht om de verhuizing zelf te verzorgen, dan kunt u bij Feitsma Verhuizingen ook alleen een verhuislift met bediening huren. Onze verhuisliften reiken tot de 8e etage en kunnen een gewicht van 400 kg dragen. Uw verhuizing gaat hierdoor lekker snel. 1 keer naar boven met de lift en er staan gelijk 15 verhuisdozen boven. Buiten dat het een stuk sneller gaat dan traplopen, spaart u ook de ruggen van uw verhuishulpen. ook voorkomt een verhuislift schade aan uw trapportaal en meubelen.

Nieuwe bank, tafel of kast

Heeft u een nieuw meubel gekocht maar past het niet over de trap, dan biedt onze verhuisliftservice uitkomst. De lift is binnen 5 minuten opgezet en klaar voor gebruik. En de liftbediening helpt u graag een handje mee met uw bank of tafel op de lift te leggen. Zo staat uw meubel snel en schadevrij zo op de gewenste verdieping.

Verhuizen in Haarlem met verhuisverzekering

Uw verhuizing in Haarlem en omstreken is bij Feitsma Verhuizingen in goede handen. Maar zelfs deze goede handen laten een heel enkel keertje wel eens iets vallen. Verhuizen is mensenwerk en zelf onze de beste verhuizers maken wel eens een foutje. Dan is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd.

Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit bedrag is bijna altijd toereikend, maar mocht de waarde van de inboedel dit bedrag overschrijden, is het altijd mogelijk om om dit bedrag iets te verhogen.

Uw inboedel opslaan

Is uw nieuwe woning nog niet klaar, maar moet u uw oude woning al uit, gaat u verbouwen maar uw inboedel staat in de weg of wilt u ruimte maken om uw woning beter te verkopen? Dan kan onze opslagfaciliteit uitkomst bieden. Wij slaan uw inboedel graag tijdelijk voor u op in onze loods in de Waarderpolder in Haarlem.

Senioren verhuizing in Haarlem

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis. Op latere leeftijd is dit voor veel mensen nog ingrijpender. Na bijna 100 jaar verhuizen, weten we inmiddels hoe we mensen op hun gemak kunnen stellen. Dat begint met een rustige verhuisadviseur die een duidelijke offerte voor u opstelt.

Ook kunt u gebruik maken van extra services, zoals het afvoeren van overtollig meubilair, afkoppelen en aansluiten witgoed en apparatuur, schoonmaken van de woning etc. . Natuurlijk kennen we goed de weg. In alle verzorgingstehuizen in Haarlem hebben we al een verhuizing gedaan en het verzorgingspersoneel kennen we bijna overal bij naam. Dus ook voor uw seniorenverhuizing bent u bij verhuisbedrijf Feitsma Haarlem aan het juiste adres.

Plan een afspraak in met onze adviseur voor uw verhuizing in Haarlem

Omdat geen verhuizing in Haarlem hetzelfde is, komt onze verhuisadviseur graag even even bij u langs. Hij maakt een inschatting van het aantal kubieke meters van de te verhuizen inboedel en bespreekt met u welke werkzaamheden er mogen worden verricht. Het bezoek duurt ongeveer een half uurtje en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt binnen 1 werkdag een gedetailleerde offerte met daarin de kosten van uw verhuizing.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?        

Nee, verhuisdozen kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpak papier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Kijk even bij onze inpaktips , als u gaat beginnen met het inpakken van de verhuisdozen. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. Wij bieden u graag aan om van onze verhuisservice gebruik te maken. Vraag uw offerte nu direct online aan.

Verhuisbedrijf in Haarlem met verhuislift

Verhuislift huren? Als modern verhuisbedrijf in Haarlem beschikken wij natuurlijk over verschillende verhuisliften. Dit maakt het mogelijk om uw spullen op een eenvoudige manier door het raam of via het balkon te verhuizen tot de 8e etage. Onze grootste verhuislift staat op een auto, reikt tot de 8e etage en kan 400 kg tillen. Hiermee kunnen we een concertvleugel probleemloos naar boven transporteren. Ook beschikken wij over kleinere liften die je op lastige plekken kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een tuin of smalle steeg. We kunnen u er dus van verzekeren dat we al uw spullen gemakkelijk en snel naar boven krijgen in uw nieuwe huis.

Dé- en montage van meubilair

Als Haarlemse verhuizer kom je dagelijks alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten, Malm bedden en Micke bureaus zijn uw designmeubelen van Terstal en van Til ook bij ons in goede handen. We nemen de montagewerkzaamheden graag voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Haarlem dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Wij helpen u graag.

Antiek- en kunst verhuizen

Na bijna 100 jaar verhuizen in Haarlem zijn we zelf ook al behoorlijk antiek. In deze periode zijn we natuurlijk van allerlei soorten meubilair tegengekomen. Wat in onze beginjaren nieuw meubilair was, is nu antiek. En wij weten als geen ander hoe we deze meubelen moeten verhuizen. Dé- en montage, met zorg verpakken en verhuizen van alle antieke meubelen horen bij de leuke uitdagingen van ons vak. Ook uw kunstverzameling kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het duurste schilderij dat we ooit verhuisd hebben, had een waarde van 4,8 miljoen euro. De eerlijkheid gebiedt ons zeggen dat zowel de verhuizers als de directie een gezonde spanning ervoeren deze dag. Maar de klus is naar volle tevredenheid geklaard en het schilderij hangt inmiddels aan de muur bij de trotse nieuwe eigenaar. .

Piano of vleugel verhuizen Haarlem

Heeft een een piano of een vleugel te verhuizen in Haarlem? Dan bent u bij Feitsma Verhuizingen aan het juiste adres. Wij hebben al heel wat concertvleugels, piano’s en Johannes orgels verhuisd in de afgelopen jaren. Ook als de uw instrument naar een verdieping mag worden verhuisd, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuisliften kunnen tot 400 kg dragen, dus daarmee brengen we vrijwel alle vleugels probleemloos naar boven. Daarnaast hebben wij goede contacten met kraanbedrijven, dus als uw piano of vleugel over het huis moet worden getild, kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Bedrijfsverhuizing Haarlem

Zoekt u een goede verhuizer in Haarlem voor het verhuizen van uw bedrijfsinventaris? Dan bent u bij Feitsma aan het juiste adres. Wij verhuizen al bedrijven in Haarlem sinds 1927. In deze periode hebben we al heel wat kantoren en magazijnen verhuisd. Inpakken van archieven, dé- en montage van kantoormeubilair, verhuizen van computerapparatuur of het inrichten van uw nieuwe magazijn. We nemen u graag deze zorgen uit handen. Op onze bedrijvenpagina vindt u meer informatie over onze zakelijke verhuizingen in Haarlem.

Verhuizing doorgeven gemeente Haarlem

Indien u naar of binnen de gemeente Haarlem verhuist, dient u tijdig uw adreswijziging door te geven. Uw verhuizing kunt u vanaf 4 weken voor de verhuisdatum doorgeven. Zorg dat dit in ieder geval binnen 5 dagen na de verhuizing is gebeurd. U kunt de wijziging eenvoudig online door geven via DigiD op de website van de gemeente Haarlem . Ook kan dit op locatie in de publiekshal van het gemeentehuis. Op de website van de gemeente vindt u alle informatie, waaronder de nodige documenten en de openingstijden van het gemeentehuis.

Gaat u vanuit Haarlem naar een andere gemeente verhuizen? Schrijf uzelf dan bij de nieuwe gemeente in. Vervolgens schrijven zij u in Haarlem uit.

Ontheffing verhuiswagen gemeente Haarlem

Als u een verhuiswagen of een verhuislift wilt plaatsen in Haarlem heeft u daar meestal een ontheffing voor nodig. U vraagt de ontheffing minstens 8 weken voor de start van de verhuizing schriftelijk aan. U betaalt de aanvraag van de ontheffing en precariobelasting. Precario kosten zijn € 2,- per ingenomen m2. Als uw verhuiswagen 10 x 2,5 meter is, betaald u € 50,- aan precariokosten. De kosten voor het plaatsen van een verhuislift zijn € 186,-.

Als uw straat afgesloten dient te worden is het nodig om een omleidingsplan bij de gemeente in te dienen. Soms is het ook nog nodig verkeersregelaars in te zetten. De ontheffing kunt u aanvragen via deze link. Natuurlijk helpt Feitsma Verhuizingen u graag met de aanvraag van de ontheffing.

Vrijblijvende offerte voor onze verhuisservice in Haarlem

U kunt bij ons online of telefonisch een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bel 023-5322623 of gebruik de button rechts bovenaan deze pagina.

Ook kunt u een via Whatsapp een offerte aanvraag doen . Rechts onderaan deze pagina staat een groen icoontje. Als u hier op klikt, heeft u direct verbinding. De snelste manier om een offerte te verkrijgen is om via Whatsapp foto’s of video’s van de te verhuizen inboedel te sturen. Ook graag het oude- en nieuwe adres. En, wat voor soort woning u nu woont en waar u naartoe verhuist. Dan ontvangt u over het algemeen binnen een paar uur een offerte van ons.

Verhuisbedrijf Feitsma Haarlem, uw verhuisservice in Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem

Feitsma Verhuizingen
4.9
Based on 76 reviews
powered by Google
Margreet van der Veen
Margreet van der Veen
15:17 03 Jan 22
Ik moest het bedrijf waarvoor ik werk in 2 weken verhuisd krijgen en mede dankzij snelle reactie, meedenken en fijne... verhuisploeg van Feitsma is dat ook gelukt. Top :)!read more
Carel Sellmeijer
Carel Sellmeijer
10:11 20 Dec 21
We are very satisfied with the work done by the moving company Feitsma last week. The team that did the work acted with... the utmost professionalism, was flexible, honest, and friendly and, in addition to their own work, also kept an eye on offering other support during the move. Big compliment from our side!read more
André Rooijmans
André Rooijmans
09:25 10 Dec 21
Nothing but praise for these movers who lovingly transferred our household effects (including piano!) from our upstairs... house in Haarlem to our new house in Heemstede. 'It will work' was the most heard comment!read more
Annemarie Bergh
Annemarie Bergh
10:25 08 Dec 21
The quotation process went smoothly and quickly; planning went well in consultation and could also be planned quickly.... Dominique and Delil did a great job and the 2 of them were able to place the entire furniture in a 7x3 box. Everything went pleasantly, calmly and efficiently. Great and thank you for the smooth move! Mvg ABergh.read more
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!read more
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!read more
Caroline Hagoort
Caroline Hagoort
20:03 06 Dec 21
De verhuizing liep gesmeerd! Aardige verhuizers die netjes met onze spullen omgingen.
Marije Riegen
Marije Riegen
10:19 06 Dec 21
The boys have worked hard. Packed, lugged and transported with care. We can definitely recommend this company!!
F&C
F&C
14:56 25 Nov 21
Inpakken, verhuizen, uitpakken, niets is teveel voor Feitsma. Wij houden een goed gevoel over aan het hele traject.... Aanrader als je een goede verhuizer zoekt.read more
Maaike Hoogland
Maaike Hoogland
16:27 29 Oct 21
Hele fijne verhuizing, leuk team, behulpzaam, handig en vlot gewerkt. Zeker aan te raden.
Hoyte Duyster
Hoyte Duyster
11:47 29 Oct 21
Excellent mover who thinks along. Moved by Sebastiaan, Kaj and Cherence who did a very good job with heavy furniture.... Very happy with it.read more
Doortje Briedé-Bultman
Doortje Briedé-Bultman
17:20 25 Oct 21
Moving with Feitsma is a great pleasure. The team not only has a lot of professional knowledge, but also a lot of fun... at work. A perfect combination.read more
Rene Plantinga
Rene Plantinga
11:35 03 Oct 21
The move went smoothly and smoothly thanks to a professional and cheerful team who quickly put us at ease and took care... of everything. Awesome. Our heartfelt thanks. Gus and Rene.read more
Robbert Runderkamp
Robbert Runderkamp
19:24 06 Sep 21
My move by Feitsma went perfectly and quickly with the help of a friendly and cheerful team!
Harm Hillegers
Harm Hillegers
13:53 04 Aug 21
Feitsma showed a fine piece of craftsmanship during my move. They think along, estimate exactly how many boxes etc. are... needed and are cheerful and motivated during the entire process. I can also recommend this company in terms of punctuality and meeting agreements.read more
T *
T *
13:45 26 May 21
We have moved many times within Amsterdam, but these are really Toppers! The boys were real professionals and not... « students ». Super well organized, they work hard and you can tell that they are experienced. That makes a huge difference! Great also the storage option where everything is arranged for you. Without a doubt we will call them again next time!read more
Zeno van Ooijen
Zeno van Ooijen
21:39 18 May 21
Had a very good experience with this company, professionalism all around! The guests are well attuned to each other,... which means that cooperation between them runs very well. In my opinion, a must.read more
Wessel Wijtvliet
Wessel Wijtvliet
08:49 27 Apr 21
Super! Feitsma responds quickly to e-mails and came to our home to look at the surface and contents before sending a... quotation (other companies did not). On the day itself, everything went very smoothly. Feitsma provided a moving lift. This was free (not with other companies) because it is for the movers. This shows that they consider the well-being of their employees important. The movers are friendly, professional, work hard and think along well. The price was also significantly lower than at other companies in and around Haarlem where we had requested a quote. In short, a must!read more
Anja van Dulmen
Anja van Dulmen
10:02 22 Apr 21
My piano has been moved flawlessly and exactly as agreed from Utrecht to Haarlem. Very good experience, very nice guys... too, those movers!read more
Ashley Turk
Ashley Turk
17:00 14 Apr 21
We are amazed how smoothly and relaxed a move can also run, (based on our past experiences with other movers from... Haarlem). We have been completely relieved by the guys from Feitsma. Thanks and maybe see you soon!read more
Marcel Weertjes
Marcel Weertjes
11:31 02 Apr 21
Moved for the 2nd time in 3 years. Everything well arranged. Thanks!!
Chris Verhelst
Chris Verhelst
17:24 15 Mar 21
Moved last week with Feitsma. Me and my wife are very satisfied with the way things are going. The guys are super... accurate and really make sure that everything stays intact during the move. We highly recommend Feitsma to anyone looking for a good and affordable moving company!read more
Gabe Otagho
Gabe Otagho
09:04 08 Mar 21
My move with Feitsma went perfectly today. Price quality ratio a big 10! If you are still looking for a good mover in... Haarlem and surroundings, I recommend Feitsma removals to everyone. Viceread more
F.M.M Vanhouten
F.M.M Vanhouten
13:51 05 Mar 21
Recommendable for your relocations, neatly helped by very friendly movers and entire contents in 1x. Clear... communication and unplanned activities are also picked up. Good price / quality ratio!Thanks !!read more
Edwin Dekkers
Edwin Dekkers
19:22 19 Jan 21
Very nice company to hire. Really hear what your wishes are. Are careful with your belongings and work very hard to... make everything happen. Are reliable, friendly and courteous. You can ask them anything. Top companyread more
Sten Verpalen
Sten Verpalen
08:22 13 Jan 21
Very pleasant movers, a lot of experience and fair prices. I highly recommend!
Paul Tromer
Paul Tromer
16:56 12 Jan 21
What a great moving company. No nonsense from start to finish and at a very reasonable price. Prior to the move,... already customer-friendly, when boxes are needed for the umpteenth time, that is no problem at all and are brought home the next day. A friendly and attentive hard-working team that thinks along during the move and works carefully with your valuable belongings.read more
Ignaz Worm
Ignaz Worm
08:45 07 Dec 20
What a great company and what nice guests! Very satisfied with the way they moved our family from Heemstede to Haarlem... and stored a number of things. Competitive price, but above all very good communication.read more
Peter Kenninck
Peter Kenninck
14:34 01 Sep 20
Are you looking for a good mover? Look no further ... the team was friendly, knowledgeable, polite and well-informed;... great cooperation and they loaded the stuff very quickly. At the other location they were able to use the moving lift and this also went great.Men of Feitsma, thanks again you are great!read more
Els Knijff
Els Knijff
18:56 15 May 20
Maarten and his team arranged our move perfectly. There was good consultation, even if our plans changed at the last... minute. The move was smooth and structured. If we move again, I know who will call me first.read more
Martijn Horvath
Martijn Horvath
13:48 11 May 20
Feitsma Verhuizingen did what we expected and hoped for on all fronts. But everything went even faster than we thought... possible. You only have to give each clue once and everything comes to the desired place. Also nice that we had so many boxes at our disposal. In terms of price / value, I can't imagine that another mover can beat this. Although we hope not to move for the time being, Feitsma will be at our doorstep next time!read more
Max Funcke
Max Funcke
09:16 18 Sep 19
Very well arranged, friendly people, well priced. Recommended.
Jacques van Gaal
Jacques van Gaal
06:53 28 Mar 19
Uiterst prettig en professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf. Flink pluspunt is de flexibiliteit, er kan nog wat... extra’s geregeld worden zonder kosten.read more
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Next Reviews
js_loader

Contactgegevens

Telefoon

Email

Adres

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact

Nederlands Nederlands English English
Open chat