✓ Verhuizingen van kantoren tot scholen ✓ Voor particulieren en ondernemers ✓ Speciale seniorenhulp

Bedrijfsverhuizing

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van bedrijfsverhuizing in de buurt van Haarlem? Dan kunt u de hulp van Feitsma Verhuizingen goed gebruiken. Doordat wij zowel eenmanszaken als grote ondernemers van dienst zijn, bent u voordat u het weet gevestigd in uw nieuwe locatie. En hoe efficiënter, sneller en voorzichtiger wij de attributen van uw kantoor verhuizen, des te financieel aantrekkelijker dat voor u is.

Bedrijfsverhuizing met een uitgedacht plan

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing perfect verloopt, komen wij graag bij u langs voor een gratis taxatiebezoek. Meestal duurt dit bezoek tussen de 30-60 minuten, iets dat afhangt van de grootte van uw bedrijf. Na het taxatiebezoek bespreken wij met de u de mogelijkheden en uw wensen die bij de bedrijfsverhuizing komen kijken. Om uw werkzaamheden en bedrijfsprocessen zo min mogelijk te belasten, voeren wij de bedrijfsverhuizingen meestal in het weekend uit.

Overzicht dankzij ons vrijblijvend taxatiebezoek

Wanneer u met uw kantoor, een school of een magazijn gaat verhuizen, is het van belang dat dat zo snel mogelijk gebeurt. Wij zorgen voor een compleet overzicht zodat uw inboedel na aankomst op de nieuwe locatie vrijwel direct op de juiste posities geplaatst kunnen worden. Wanneer u kiest voor onze bedrijfsverhuizing, stellen wij een helder plan op. Op die manier weet u precies wat het verloop is als u de inboedel van bijvoorbeeld uw kantoor laat verhuizen.

Ontdek uw opties

Ga snel weer aan de slag in uw nieuwe pand. Kies voor een doeltreffende bedrijfsverhuizing en sta versteld hoe snel en veilig wij de voorwerpen in uw kantoor, bibliotheek of winkel kunnen verhuizen. Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijke opslag, hebben wij voor u een passende oplossing voor u. Vraag een offerte aan en maak een afspraak met onze verhuisadviseur. Heeft u altijd uw smartphone bij u? Dan bereikt u ons ook vliegensvlug via WhatsApp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke vragen? Dan neemt u het best contact met ons op door te bellen naar 023 - 53 22 623.