✓ Verhuizingen van kantoren tot scholen ✓ Voor particulieren en ondernemers ✓ Speciale seniorenhulp

Complete verhuizing

Met een complete verhuizing zorgt u dat u zo snel mogelijk over bent naar uw nieuwe onderkomen. Feitsma Verhuizingen in Haarlem zorgt dat uw inboedel op een veilige manier verplaatst wordt. Van de grootste meubelstukken tot kleine prullaria. Op een overzichtelijke manier ordenen en verpakken wij uw spullen om het met de grootste precies te vervoeren. Dankzij een complete verhuizing bent u voordat u het weet in uw nieuwe pand gesetteld.

Hulp bij een complete verhuizing

Een verhuizing zorgt voor veel regelwerk. Des te fijner is het als het zware en langdurige werk uit handen kan worden genomen. Wanneer u onze hulp inschakelt voor een complete verhuizing, weet u zeker dat u tijd en moeite bespaart. Van het inpakken van kleine voorwerpen in uw oude pand tot het plaatsen van groot meubilair in uw nieuwe woning. Doordat wij zowel bedrijven als particulieren helpen, is een complete verhuizing in iedere situatie gegarandeerd. Op welke etage u ook woont en hoeveel spullen u ook heeft. Zelfs voor seniorenverhuizingen hebben wij een passend aanbod.

Kies voor gemak en bespaar tijd

Wat het grootste voordeel van een complete en ontzorgde verhuizing is? Dat is zeker het plezier dat u eraan beleeft. Doordat u meer kunt genieten van een start van een nieuwe periode, zult u de verhuizing positiever beleven. Maak een afspraak bij onze verhuisadviseur en vraag een offerte aan. Regelt u uw zaken liever via uw smartphone? Vraag dan uw prijsopgave aan via WhatsApp. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten van de complete verhuizing die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 - 53 22 623.