✓ Verhuizingen van kantoren tot scholen ✓ Voor particulieren en ondernemers ✓ Speciale seniorenhulp

Senioren verhuisservice

Een senioren verhuisservice wordt anders uitgevoerd dan standaardverhuizingen voor particulieren. Schakel de hulp van Feitsma Verhuizingen in Haarlem in en kies voor een verhuizing met extra zorg en aandacht. Geef het zware werk uit handen en neem alle tijd om de mooie herinneringen aan uw woonruimte te koesteren. Maak het uzelf gemakkelijk en schakel onze senioren verhuisservice in.

Extra service met senioren verhuisservice

Voor senioren is een verhuisservice zoals die van ons meer dan welkom. Doordat het inpakken, sjouwen en vervoeren van de inboedel zwaar kan zijn voor ouderen, bieden wij een extra helpende hand voor deze doelgroep. Van het afkoppelen van de wasmachine tot het bezemschoon opleveren van de oude woning en het installeren van verschillende apparaten tot het schilderen van de muren in de nieuwe woning. Met onze senioren verhuisservice zorgen wij dat verhuizen geen obstakel, maar een ontzorging is.

Alles wat los en vast zit verplaatsen wij

Zowel voor particulieren als ondernemers staan wij klaar om voor, tijdens en na de verhuizing de nodige hulp te bieden. Wilt u weten op welke manier wij uw senioren verhuisservice vorm kunnen geven? Maak dan een afspraak met onze verhuisadviseur en vraag een offerte aan. Vindt u het handig om met uw smartphone een afspraak in te plannen? Regel dat dan snel en eenvoudig via WhatsApp. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer van ons weten? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 023 - 53 22 623.