✓ Verhuizingen van kantoren tot scholen ✓ Voor particulieren en ondernemers ✓ Speciale seniorenhulp

Verhuizen Haarlem

Gaat u binnenkort verhuizen naar een ander pand in Haarlem? De sterke krachten van Feitsma Verhuizingen stropen graag hun mouwen op om de inboedel van uw woonhuis of onderneming zo efficiënt mogelijk te verplaatsen. Bij ons bepaalt u zelf in hoeverre u geholpen wilt worden. Wilt u alleen hulp met vervoer of heeft u graag dat wij zelfs uw abonnementen overzetten naar uw nieuwe adres? Met onze hulp is het verhuizen naar uw nieuwe pand in Haarlem voordat u het weet voorbij.

Gaat u verhuizen in Haarlem? Op deze hulp kunt u rekenen

Alles wat verplaatst moet worden, brengen wij veilig en efficiënt naar uw nieuwe locatie. Voor particulieren pakken wij dat net wat anders aan dan voor bedrijven. Bepaal zelf op welke manier u geholpen wilt worden en bespaar verhuisstress. Van het inpakken tot het demonteren van de meubelen en van het vervoer tot het netjes uitpakken van de dozen. Op welke verdieping u ook woont en waar uw spullen ook heen moeten, wij verhuizen waar u dat maar wilt in Haarlem en omstreken. Bekijk ook onze mogelijkheden van seniorenverhuizingen en kies voor extra aandacht voor hen die het goed kunnen gebruiken.

Verhuizen van bedrijven

Of het nu om een winkel of een grote onderneming gaat, bedrijven hebben in veel gevallen een grote inboedel om te verhuizen. Daarom komen wij bij bedrijfsverhuizingen graag langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek. Op die manier weten wij precies hoe wij de verhuisdag kunnen vormgeven. Doordat wij veelal buiten kantooruren verhuizen, ondervindt u zo min mogelijk hinder van de verhuizing. Ook voor instanties zoals scholen, bibliotheken en archieven nemen wij graag het werk uit handen.

Vraag een offerte aan

Wilt u er zeker van zijn dat het verhuizen naar uw nieuwe pand in Haarlem vlekkeloos verloopt? Maak dan een afspraak met onze verhuisadviseur en vraag een offerte aan. Regelt u liever uw zaken met uw smartphone? Stuur dan een WhatsApp-bericht en kom meer te weten over onze werkzaamheden en de kosten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 023 - 53 22 623.