✓ Verhuizingen van kantoren tot scholen ✓ Voor particulieren en ondernemers ✓ Speciale seniorenhulp

Verhuizen offerte aanvragen

Wanneer u hulp nodig heeft bij het verhuizen, kunt u het best een offerte aanvragen bij Feitsma Verhuizingen in Haarlem. Op die manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten en welke kosten aan de verhuizing verbonden zijn. Ieder pand beschikt over een andere inboedel. Daarom plannen en organiseren wij uw verhuizing tot in detail en voeren de taken uit die u graag uit handen geeft.

Binnenkort verhuizen? Het nut van een offerte aanvragen

Hulp bij het verhuizen is om verschillende redenen gewenst. Als particulier kan het zijn dat u geen zin, tijd of de middelen heeft om een verhuizing te regelen. Hetzelfde geldt voor ondernemers die hun onderkomen hebben gevonden op een nieuwe locatie. Doordat een bedrijfsverhuizing vaak een grote opdracht is, komen we voor de verhuizing graag bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek. Doordat een verhuizing van een winkel anders is dan van een gezin in een rijtjeshuis, stellen wij altijd een plan op die past bij uw situatie. Op die manier verloopt een verhuizing altijd zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk. Door het aanvragen van een offerte, weet u zeker dat het verhuizen voorbij is voordat u het weet.

Ontdek onze extra mogelijkheden voor senioren

Naast hulp bij verhuizen voor standaard particulieren en ondernemers, bieden wij ook speciale seniorenverhuizingen aan. Dankzij deze extra service is een verhuizingen voor de bewoners minder inspannend. Zware, technische en ingewikkelde klussen worden uit handen genomen, zowel in het oude als nieuwe woonhuis. Denk daarbij aan het aan en afkoppelen van het witgoed, het omzetten van abonnementen en verzekeringen en natuurlijk het standaard sjouwwerk. Verhuizen wordt een stuk eenvoudiger wanneer u bij ons een offerte komt aanvragen.

Maak een afspraak

Wilt u weten wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan en maak een afspraak bij onze verhuisadviseur. Regelt u de prijsopgave liever via uw smartphone? Vraag dan uw offerte via WhatsApp aan. Heeft u nog vragen voor ons of bent u op zoek naar specifieke vragen over verhuizen of het aanvragen van een offerte? Neem dan contact op door te bellen naar 023 - 53 22 623.