✓ Verhuizingen van kantoren tot scholen ✓ Voor particulieren en ondernemers ✓ Speciale seniorenhulp

Verhuizers Haarlem

Hulp nodig van verhuizers in Haarlem? Feitsma Verhuizingen zorgt dat uw inboedel efficiënt en veilig uw nieuwe onderkomen bereikt. Zowel voor particulieren als ondernemers bieden wij een helpende hand in een periode waarin u het zelf ontzettend druk heeft. Op welke verdieping u ook woont en hoe zwaar uw dozen ook zijn, met een uitstrekte precisie brengen wij uw spullen naar uw nieuwe locatie.

Onze verhuizers staan voor u klaar in Haarlem

Verhuizen is altijd een spannende periode. Wanneer u het woonhuis of bedrijfspand heeft gekregen dat u wilt, begint pas écht het geregel. Als u geen zin, tijd of middelen heeft om uw verhuizing uit te voeren, staan onze verhuizers in Haarlem voor u klaar. Tijdens het verplaatsen van uw inboedel, bepaalt u zelf op welke manier wij u van dienst zijn. Wilt u dat wij uw ingepakte dozen sjouwen en verplaatsen of wilt u ook dat wij meubels weer in elkaar zetten en apparaten installeren? Of u nu op zoek bent naar hulp bij particulieren verhuizingen of bedrijfsverhuizingen, onze verhuizers staan overal in Haarlem voor u klaar.

Hulp zoals u dat wenst

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt en een afspraak maakt met een verhuisadviseur, weet u precies wat u op de verhuisdag te wachten staat. Kies voor extra ontzorging met onze speciale seniorenverhuizingen of huur extra opslag wanneer u op zoek bent naar tijdelijke ruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar 023 - 53 22 623.