BedrijfsverhuizingFeitsma bedrijfsverhuizing in Haarlem en omstreken

In de afgelopen 90 jaar heeft Feitsma Verhuizingen heel wat bedrijfsverhuizingen in Haarlem verzorgd. Toen wij begonnen met verhuizen, was Droste net zijn eerste repen chocola aan het maken en had Hendrik Figee net zijn stoommachine in de steigers staan. Op deze pagina vindt u meer informatie over Feitsma bedrijfsverhuizingen in Haarlem en omstreken.

Bedrijfsverhuizing in Haarlem

Gaat uw bedrijf verhuizen in regio Haarlem, dan bent u bij Feitsma aan het juiste adres. We komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf neemt dit bezoek 30 tot 60 minuten in beslag. We bespreken welke werkzaamheden dienen te worden verricht en in welk tijdsbestek wij dit voor u kunnen doen. Vaak verhuizen we bedrijven in het weekend zodat de werkzaamheden zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervinden.

Verhuizen Archief + bibliotheek

Als we alle boeken hadden gelezen die we verhuisd hebben, waren we waarschijnlijk geen verhuizer meer geweest, maar historicus. In de loop der jaren heeft Feitsma heel wat archieven en bibliotheken verhuisd. Specialistisch en secuur werk wat we, inmiddels met bril, graag voor u uit handen nemen.

Schoolverhuizing Haarlem en omstreken

Ook voor de verhuizing van uw school in de regio Haarlem, kunt u terecht bij Feitsma Verhuizingen. We verhuizen kleine basisscholen en grote scholengemeenschappen graag en goed. Bel ons voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

Verhuizing Magazijn

Een verhuizing van een magazijn is vaak een logistieke uitdaging. Deze gaan we graag met u aan. We denken met u mee om te zorgen dat uw bedrijfsproces zo min mogelijk hinder ondervindt van de verhuizing. Uiteraard kunnen wij zorg dragen voor de dé-en montage van uw magazijnstellingen en overige magazijninrichting. Onze verhuisadviseur informeert u graag over de mogelijkheden.