Verhuisbedrijf Haarlem

Feitsma verhuisbedrijf Haarlem 

 

Haarlemmers verhuizen met Feitsma – Zegt u Feitsma, dan zegt u Haarlem. Sinds de oprichting van ons verhuisbedrijf in Haarlem in 1927 zijn wij zelf ook een aantal keer binnen Haarlem verhuisd. Van de Jacobijnenstraat via de Gierstraat naar de Turfmarkt door naar de Alexanderstraat en van de Alexanderstraat naar de Jan van Geunsweg. Op het moment hebben wij kantoor aan de Zijlweg en ons magazijn in de Waarderpolder. U kunt dus wel zeggen dat wij een echt Haarlems verhuisbedrijf zijn. 

 

Verhuisbedrijf Haarlem, verhuizer Haarlem, verhuisservice Haarlem, verhuizen in Haarlem, verhuiswagen

De beste verhuizers van Haarlem

Verhuizer wordt je niet, dat ben je! Een echte verhuizer heeft inzicht, is voorzichtig, weet op welke manier verschillende meubelen behandeld moeten worden en is ook nog oersterk. Daarnaast is hij rustig en beleefd en heeft begrip voor het feit dat veel klanten een beetje gespannen zijn. Bij Feitsma werkt een heel team echte verhuizers, dat dagelijks paraat staat voor uw verhuizing in Haarlem.

Verhuisbedrijf voor internationale verhuizingen nodig?

 Sinds 1927 hebben wij een heleboel particulieren verhuisd. Zowel van Haarlem naar Haarlem maar natuurlijk ook naar Haarlem toe of juist weg uit Haarlem. Wij voeren ook regelmatig Internationale verhuizingen uit. Hoe dan ook, ons doel is om de hele inboedel veilig van A naar B te verhuizen. En daar zijn we erg goed in geworden de afgelopen generaties. Wilt u veel grotere spullen laten verhuizen door een expert verhuisbedrijf Haarlem? Of toch juist kwetsbare spullen? U bent bij verhuisbedrijf Feitsma altijd aan het goede adres. Als gerenommeerd verhuisbedrijf begrijpen wij na al deze jaren dat het voor u allemaal waardevolle spullen zijn. En wij zullen er altijd alles aan doen om de verhuizing goed te laten verlopen.

 

Voor internationale verhuizingen kijk op internationaal verhuisbedrijf Haarlem

Bedrijfsverhuizing Haarlem

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Haarlem voor het verhuizen van uw bedrijfsinventaris? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Feitsma aan het juiste adres. Wij verhuizen bedrijven in Haarlem sinds 1927 en zijn daarmee één van de oudste verhuisbedrijven in Nederland. In deze periode hebben we al heel wat kantoren en magazijnen verhuisd. Inpakken van archieven, dé- en montage van kantoormeubilair, verhuizen van computerapparatuur of het inrichten van uw nieuwe magazijn. Bij uw zakelijke verhuizing nemen we u graag deze zorgen uit handen.

 

Op onze zakelijke pagina vindt u meer informatie over  bedrijfsverhuizingen in Haarlem.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?

Nee, verhuisdozen voor uw verhuizing kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpakpapier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. Wij bieden u graag aan om gebruik te maken van de service van ons verhuisbedrijf in Haarlem. Vraag uw offerte nu direct online aan. Of bel ons als u gaat verhuizen.

 • Verhuisdozen van hoge kwaliteit.
 • Geen extra kosten.
 • Verhuisdozen worden ook weer opgehaald na gebruik.
 • Betrouwbaar verhuisbedrijf Haarlem.

Advies over verhuizen in Haarlem?

Wilt u advies van een gerenommeerd verhuisbedrijf uit Haarlem? Omdat geen verhuizing in Haarlem hetzelfde is, komt onze verhuisadviseur graag even bij u langs. Hij maakt een inschatting van het aantal kubieke meters van de te verhuizen inboedel en bespreekt met u welke verhuiswerkzaamheden er mogen worden verricht. Het bezoek duurt ongeveer een half uurtje en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt binnen 1 werkdag een gedetailleerde offerte met daarin de kosten van uw verhuizing.

Inzending gratis verhuizing in Haarlem

 Kent u iemand die onze gratis verhuizing echt verdiend? Stuur dan een mail aan [email protected]. Ieder kwartaal kiezen we iemand uit deze aanmeldingen. Het eerste kwartaal van 2024 beginnen we met deze actie. De inzendingen worden beoordeeld door een team van deskundige verhuizers.

 

De kleine lettertjes gratis verhuizing

Om niet failliet te gaan aan een verhuizing van Paleis Soestdijk hebben we aan deze actie een paar kleine voorwaarden gesteld:

 • De actie is alleen bedoeld voor mensen in Haarlem die iets goeds voor de Haarlemse gemeenschap hebben gedaan of mensen die het financieel wat minder hebben.
 • Bij deze actie mag degene die verhuisd wordt gratis gebruik maken van onze verhuisdozen. Deze kunnen bij ons magazijn worden afgehaald en geretourneerd
 • De actie is alleen geldig voor verhuizingen in de regio Haarlem
 • Degene die verhuist pakt zelf alle kleine spullen in verhuisdozen in.

De actie is voor normale verhuizingen met een volume van maximaal 40 m3. Dus geen landgoederen, villa’s en paleizen.

 

Bedrijfsverhuizingen, inboedel te groot voor trappengat. Verhuisbedrijf Haarlem, verhuisservice, verhuizen in Haarlem, verhuiswagen, verhuizer, verhuisdozen, verhuislift
Verhuisbedrijf Feitsma

 

Inpakken van verhuisdozen?

Een professioneel verhuisbedrijf Haarlem kan natuurlijk ook zorgdragen voor het inpakken van de verhuisdozen . Een gemiddeld gezin heeft vandaag de dag 120 verhuisdozen in te pakken. Veel mensen vinden dit best een flinke klus. Over het algemeen beginnen onze klanten 1 a 2 maanden van te voren met inpakken. Dan hebt u dus ver voor de verhuizing al ingepakte dozen in huis staan. Als u het inpakken aan Feitsma Verhuizingen uitbesteed, kunnen we dit meestal in 1 dag verzorgen. Dan kunt u tot aan de dag van de verhuizing doorleven alsof u niet gaat verhuizen.

Antiek- en kunst verhuizen  

Na bijna 100 jaar verhuizen in Haarlem zijn we zelf als verhuisbedrijf ook al behoorlijk antiek. In deze periode zijn we natuurlijk van allerlei soorten meubilair tegengekomen. Wat in onze beginjaren nieuw meubilair was, is nu antiek. En wij weten als geen ander hoe we deze meubelen moeten verhuizen. Dé- en montage, met zorg verpakken en verhuizen van alle antieke meubelen horen bij de leuke uitdagingen van ons vak. Ook uw kunstverzameling kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het duurste schilderij dat we ooit verhuisd hebben, had een waarde van 4,8 miljoen euro. De eerlijkheid gebiedt ons zeggen dat zowel de verhuizers als de directie een gezonde spanning ervoeren deze dag. Maar de klus is door ons verhuisbedrijf naar volle tevredenheid geklaard en het schilderij hangt inmiddels aan de muur bij de trotse nieuwe eigenaar.

Dé- en montage van meubilair door een verhuisbedrijf?

Als Haarlems verhuisbedrijf komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten, Malm bedden en Micke bureaus zijn uw designmeubelen van Terstal en van Til ook bij ons in goede handen. We nemen de montagewerkzaamheden graag voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Haarlem dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Wij helpen u graag.

Antiek- en kunst verhuizen  

Na bijna 100 jaar verhuizen in Haarlem zijn we zelf als verhuisbedrijf ook al behoorlijk antiek. In deze periode zijn we natuurlijk van allerlei soorten meubilair tegengekomen. Wat in onze beginjaren nieuw meubilair was, is nu antiek. En wij weten als geen ander hoe we deze meubelen moeten verhuizen. Dé- en montage, met zorg verpakken en verhuizen van alle antieke meubelen horen bij de leuke uitdagingen van ons vak. Ook uw kunstverzameling kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het duurste schilderij dat we ooit verhuisd hebben, had een waarde van 4,8 miljoen euro. De eerlijkheid gebiedt ons zeggen dat zowel de verhuizers als de directie een gezonde spanning ervoeren deze dag. Maar de klus is door ons verhuisbedrijf naar volle tevredenheid geklaard en het schilderij hangt inmiddels aan de muur bij de trotse nieuwe eigenaar.

Verhuizing doorgeven gemeente Haarlem

Indien u naar of binnen de gemeente Haarlem verhuist, dient u tijdig uw adreswijziging door te geven. Uw verhuizing kunt u vanaf 4 weken voor de verhuisdatum doorgeven. Zorg dat dit in ieder geval binnen 5 dagen na de verhuizing is gebeurd. U kunt de wijziging eenvoudig online door geven via DigiD op de website van de gemeente Haarlem. Ook kan dit op locatie in de publiekshal van het gemeentehuis. 

Gaat u vanuit Haarlem naar een andere gemeente verhuizen? Schrijf uzelf dan bij de nieuwe gemeente in. Vervolgens schrijven zij u in Haarlem uit.

 • Verhuist u binnen uw gemeente? Geef dat dan aan bij de gemeente waarin u woont. 
 • Verhuist u naar een andere gemeente? Geef het aan bij de gemeente waar u naartoe verhuist en zij regelen de uitschrijving bij uw oude gemeente.

Ontheffing verhuiswagen gemeente Haarlem

Als u een verhuiswagen of een verhuislift wilt plaatsen in Haarlem heeft u daar meestal een ontheffing voor nodig. U vraagt de ontheffing minstens drie weken voor de start van de verhuizing schriftelijk aan. U betaalt de aanvraag van de ontheffing en precariobelasting. Als het voorwerp op gemeentegrond staat, betaalt u precariobelasting: € 2,20 per m2 per week, € 7,20 per m2 per maand of € 58,40 per m2 per jaar.

Als uw straat afgesloten dient te worden is het nodig om een omleidingsplan bij de gemeente in te dienen. Soms is het ook nog nodig verkeersregelaars in te zetten. Natuurlijk helpt Verhuisbedrijf Feitsma u graag met de aanvraag van de ontheffing.

 

Lees hier alles over ontheffing verhuiswagen Haarlem

Professioneel verhuisbedrijf Haarlem

 

Wist u dat er een verhuisschool is? Onze opgeleide Haarlemse verhuizers zijn hier naartoe geweest. U kunt naar de  verhuisschool als u minimaal 2 jaar bij een verhuisbedrijf werkt. U leert hier hoe u goed moet tillen en hoe u verhuisdozen moet inpakken. Maar u leert ook hoe u een Geda lift moet opzetten en een verhuiswagen op de juiste manier inlaadt. Dit zorgt ervoor dat al onze verhuizers de verhuizing soepel kunnen laten verlopen. Daarnaast is er een dag klantvriendelijkheidscursus. Verder zijn er voormanopleidingen en handyman-cursussen.

 

Het meeste leren verhuizers natuurlijk in de praktijk van de ervaren verhuizers, maar deze cursussen helpen toch weer een beetje mee om ons verhuisbedrijf in Haarlem extra professioneel te maken.

Vrijblijvende offerte voor onze verhuisservice in Haarlem           

U kunt bij ons online of telefonisch een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bel 023-5322623 of gebruik de button rechts bovenaan deze pagina.

 

Ook kunt u een via Whatsapp een offerte aanvraag doen . Rechts onderaan deze pagina staat een groen icoontje. De snelste manier om een offerte te verkrijgen is om via Whatsapp foto’s of video’s van de te verhuizen inboedel te sturen. Ook graag het oude- en nieuwe adres. En, wat voor soort woning u nu woont en waar u naartoe verhuist. Dan ontvangt u over het algemeen binnen een paar uur een offerte van ons.

Verhuisbedrijf Feitsma Haarlem, uw verhuisservice in Haarlem

 

Bent u op zoek naar een ander verhuisbedrijf in Haarlem? Kijk dan bij onze dochter MMverhuizingen uit Haarlem of bij verhuisbedrijf Haarlem.

 

Verhuisbedrijf Feitsma op de Grote Markt in Haarlem, Verhuisbedrijf Feitsma op de Grote Markt in Haarlem, verhuisbedrijf Haarlem, verhuisservice, verhuizen in Haarlem, verhuiswagen
Verhuisbedrijf Feitsma

Voor u beschikbaar in heel Haarlem

Waar u ook in Haarlem woont, de professionele Feitsma verhuizers Haarlem zijn voor u beschikbaar. Of u nou woont in het centrum of in een buitenwijk, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij komen bijvoorbeeld in: 

 

 • Amsterdamse buurt
 • Boerhaavewijk
 •  Zaanenkwartier
 • Delftwijk
 • Duinwijk
 • Europawijk
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Houtvaartkwartier
 • Indische Buurt
 • Meerwijk
 • Molenwijk
 • Oude Stad
 • Parkwijk
 • Slachthuisbuurt
 • Spaarndam
 • Ter Kleeffkwartier
 • Transvaalwijk
 • Vogelbuurt
 • Vondelkwartier
 • Waarder- en Veerpolder
 • Zijlwegkwartier

Veelgestelde vragen

Wanneer u verhuist met Feitsma verhuizingen komt er altijd een professional bij u langs die de inhoud van de inboedel voor u inschat. Dit is de gemiddelde inboedel per gezinssamenstelling:

 • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
 • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
 • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het eide van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 2200,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 1100,00 incl btw

Een doos met encyclopedieën weegt al gauw 60 kg. Voor het mooie is dit een beetje te zwaar voor uw verhuizers. De huidige arbonorm ligt op maximaal 23 kg. Maak uw dozen dus niet te zwaar. Vul een doos bv voor de helft met boeken en de andere helft met lichtere spullen. Klik hier voor meer tips over het inpakken van uw verhuisdozen.

Bij verhuizingen in Haarlem: houdt bij het inpakken van uw servies rekening met de volgende richtlijnen:

 • leg iets zachts op de bodem van de doos, zoals theedoeken of keukenhanddoeken.
 • wikkel borden in inpakpapier en plaats deze op de kant in de doos
 • zeer kwetsbare borden dienen per stuk in papier gewikkeld te worden, miner breekbare borden kunnen per 4 of 6 stuks in papier gewikkeld te worden
 • glazen rechtop in de doos plaatsen
 • boven de laag met borden en/of glazen weer iets zachts en hierbovenop wat lichtere minder breekbare spullen, zoals kopjes

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Zuid-Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. Haarlem telt 167.763 inwoners en is daarmee na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland en de twaalfde gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort) telt ongeveer 235.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 385.000 inwoners.

Binnen de agglomeratie Haarlem verhuizen wij in de volgende gemeenten:

Verder zijn wij in alles steden en dorpen in de provincie Noord Holland actief.
Feitsma Verhuizingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen
powered by Google
Helena P
Helena P
11:11 23 Feb 23
We used their services few times and never got disappointed. Very responsive and nice people, always on time and with a... great attitude to help. Moving is never easy but with these folks it was great. THANK YOU Maarten, Esther and the whole Feitsma Verhuizingen team for all your genuine help.lees verder
Emile Parkin
Emile Parkin
07:56 07 Feb 23
We had a great experience with the Feitsma team during our recent move in Haarlem. From the planning and preparation... stages, all the way to carrying the last items into our new house - they were very professional and friendly. These guys are not afraid of lifting heavy items or working hard! They really gave us confidence that all our belongings will be safely relocated, and it was!Thank you Feitsma team! We could not have done this without you.lees verder
Christoph Irving
Christoph Irving
09:49 14 Dec 22
Looking for a fantastic moving company? Your search ends here.Feitsma provides excellent service and great value for... money. Their team is fast to respond to your initial inquiry, follow-up messages (over whatsapp), and the movers are super skillfull and friendly at all times.This company will truly help you move, so that you can relax and enjoy the process.Thank you and good luck, Feitsma's!lees verder
Dimitrios Sardellis
Dimitrios Sardellis
19:41 10 Oct 22
Excellent experience. Team Alex brought in great spirit and energy, smooth moving experience, and an overall... professional service. Thanks for your help and see you again in the futurelees verder
Stephan Oorbeek
Stephan Oorbeek
06:16 22 Aug 22
Alex and Cherence have done a three man job with just the two of them. Professional, fast, friendly and creative with... solutions. We also went the extra mile for large objects that could not be lifted.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
The movers were great!They took all my worries away and provided an excellent move.The administration could do... better: a bit laconic and easy, too little information to the customer. The estimate in advance should be viewed better for the movers who ultimately have to do it.lees verder
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
06:40 08 Jul 22
At the last minute, we decided with our association to call in a moving company for the move. Called on Monday and... moved on Thursday! No problem with Feitsma! We came across a lot more stuff, which also had to be taken with us, than agreed in advance, but this was no problem at all! Everything was loaded and unloaded very quickly, everything was over within two hours! Really great Julius and colleague, thank you again very much!lees verder
Maarten Haremaker
Maarten Haremaker
18:43 28 Jun 22
Today we moved to our new place in one day. Team Alex moved us very professionally, quickly and above all pleasantly!... What I like about Feitsma is that they fulfill all agreements from the first contact! I don't often do reviews but I had to post this one; highly recommendedlees verder
Peer-Boy Matthiesen
Peer-Boy Matthiesen
19:47 02 Jun 22
We just moved from Haarlem to Stuttgart with the support of Feitsma and we can highly recommend it. Great team spirit,... very positive mindset, fast and very careful with all our belongings. They always found a solution in particularly abroad. Special thanks to Maya and Julian, you guys rock!lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
What a great team of movers you have. Both the out-of-house and in-house went so smoothly, just great. Everything was... possible, no grumbling.Installing the removal lift and using it on Zandvoortselaan (6 high) certainly went well, especially with the strong westerly wind.This company with these movers is definitely recommended.lees verder
Tomas H
Tomas H
21:40 12 Jan 22
The moving day became from a chore to a pleasure. They were responsive and quick in organizing the moving in Haarlem... with short notice. They also borrowed us boxes, which is great since its hard to find them in covid times. Shout out to Alex and Storm for the care, the speed, organizational skills and very optimistic and friendly approach. They both spoke perfect English and really boosted the mood of a day.lees verder
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Meer beoordelingen
js_loader

Contact details

Phone

Email

Address

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact