Grote markt Haarlem

Verhuizen binnen Haarlem

U gaat verhuizen naar of binnen Haarlem. Wat moet u weten? Hier zijn een aantal tips om uw verhuizing binnen Haarlem zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij zijn Feitsma verhuizingen. Een verhuisbedrijf opgezet door opa Feitsma ergens rond 1927. De eerste advertenties van Feitsma verhuizingen stonde in 1930 in de krant. We zijn dus al ruim 90 jaar bezig met het verhuizen van onze klanten naar hun nieuwe huis in Haarlem en omstreken.

Omdat we al 90 jaar ervaring hebben in ons vak kennen we onze stad als onze broekzak. We zijn in elke wijk bekend. Wilt u dus een verhuislift huren, bestuurd door één van onze professionele verhuizers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een echte Haarlemse verhuizers kunt u ons dus wel noemen. Maar we zijn in heel Nederland actief. Komt u dus vanuit een andere stad of gaat u juist weg? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze verhuisservice is niet geremd door afstand.

Verhuisdozen nodig?

Wanneer u gaat klaar bent om uw oude woning te verlate heeft u verhuisdozen nodig. Deze kunt u per stuk of per pak kopen maar dit kan prijzig zijn. Wanneer u met Feitsma verhuist krijgt u stevige verhuisdozen in bruikleen. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze verhuisservice, is het ook mogelijk dat wij uw spullen voor u inpakken.

Kortom, wanneer u wilt gaan verhuizen binnen Haarlem zijn wij uw ideale verhuisbedrijf. We kennen onze stad als de beste dus of u nou gaat wonen aan de Grote Markt, de Leidse vaart of het kleverpark, wij zijn er voor u. Ook als u in de buurt van Haarlem gaat wonen, zoals bijvoorbeeld Haarlemmermeer, dan is dit geen enkel probleem voor ons. Vraag vandaag nog gemakkelijk en snel een offerte aan. Dit kunt u doen via de website, telefonisch of via whatsapp.

Anderen bekeken ook

Amsterdam Removal

Uw Pagina Amsterdam

Verhuizen eigen overzicht

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nederlands Nederlands English English
Open chat