Bedrijfsverhuizingen, inboedel te groot voor trappengat.

Inboedel past niet door het trappengat. Verhuistips van de professional!

Sommige spullen zijn te groot om door het trappengat te verhuizen. Dit kan een uitdaging zijn tijdens verhuizing, maar er zijn manieren om dit op te lossen. Hier zijn enkele tips voor het verhuizen van spullen die niet door het trappengat passen:

  1. Maak gebruik van een raam: als er een raam in de buurt is van de plek waar je de spullen moet verhuizen, is het vaak mogelijk om deze spullen via het raam naar buiten te verhuizen. Hiervoor moet je wel het raam verwijderen of vergroten.
  2. Gebruik een hijskraan: als de spullen echt te groot zijn om via het raam of het trappengat te verhuizen, is het mogelijk om een hijskraan in te zetten. Een hijskraan is in staat om zware voorwerpen snel en veilig te verplaatsen.
  3. Maak gebruik van een verhuislift: een verhuislift is een uitkomst voor het verhuizen van spullen die niet door het trappengat passen. Een verhuislift zorgt voor een veilige en snelle verhuizing van deze spullen.
  4. Werk met een professioneel verhuisbedrijf: een professioneel verhuisbedrijf beschikt over de juiste materialen en ervaring om deze uitdagingen op te lossen. Zij kunnen je helpen bij het verhuizen van spullen die niet door het trappengat passen.

Het is belangrijk om de juiste maatregelen te nemen bij het verhuizen van spullen die niet door het trappengat passen. Dit om te voorkomen dat er beschadiging ontstaat aan zowel de spullen als het huis. Werk altijd met een professioneel verhuisbedrijf om deze uitdagingen op te lossen.

Meubels Demonteren

Wanneer je de spullen niet door het trappengat passen is het handig om de spullen te demonteren. Door dit te doen kun je ervoor zorgen dat je spullen alsnog door het trappengat passen. Maak een foto van het meubel voordat u het demonteert zodat u weet hoe u het weer in elkaar moet zetten.

Kies voor Feitsma verhuizingen

Wanneer u kiest om samen te werken met Feitsma verhuizingen bent u ervan verzekerd dat alles veilig en snel verhuisd wordt. Wij zijn expert in de montage en demontage van meubilair en beschikken ook over een verhuislift. Vraag nu gemakkelijk en snel een offerte aan. Naast onze expertise en ons materiaal zijn wij ook experts op het gebied van seniorenverhuizingen en hebben we een eigen opslag voor alle spullen die u niet direct mee kunt verhuizen. Wij zijn een verhuisbedrijf uit Haarlem.