Verhuislift huren Haarlem

Alleen een verhuislift huren in Haarlem?

Verhuislift huren Haarlem – Gaat u verhuizen en heeft u hulp van vrienden en familie, of wilt uw nieuwe kast naar boven brengen? Voor deze klussen maken wij gebruik van onze verhuislift service in Haarlem en omstreken. Wij werken hiervoor samen met ons zusterbedrijf De Verhuislift Centrale. Onderstaand vind u onze tarieven en kunt u makkelijk en snel online een verhuislift reserveren.

[vlc-tarieven]

Eenvoudig verhuizen met een verhuislift in Haarlem

Zoals u zelf weet zijn de trappenhuizen in Haarlem vaak erg klein, zeker in het centrum van Haarlem. Dit wordt een probleem wanneer u gaat verhuizen binnen Haarlem. Gelukkig bieden hiervoor de ramen en balkons de perfecte uitkomst. De bediening van onze verhuisliften heeft veel ervaring met de verschillende straten en kan hierdoor zonder moeite de verhuislift opbouwen tegen uw raam of balkon. Zo krijgt u toch uw gewenste meubelen en spullen uw woning in of uit. Met onze jarenlange ervaring in Haarlem met verhuisliften verhuur hoef u zich totaal geen zorgen te maken.

 

 

Verhuisliftservice in Haarlem voor 1 object

Onze verhuisliften zijn ook in te huren om maar één object naar boven of naar beneden te brengen. Heeft u een nieuwe kast gekocht en lukt het de bezorgers niet om hem naar boven te brengen of wordt het tijd om afscheid te nemen van die oude bank en heeft u een verhuislift nodig? Bel ons voor onze objectservice. Voor € 90,- staat uw object dan boven of beneden.

 

Verhuislift verhuur in Haarlem voor meerdere uren 

Voor een grote verhuisklus waarbij u de verhuislift meerdere uren nodig heeft kunt u ook gebruik maken van de verhuisliften van de Verhuislift Centrale. Wanneer u de lift op het oude en nieuwe adres nodig heeft, rijden wij gewoon met u mee naar de nieuwe locatie. Het eerste uur rekenen wij hiervoor € 99,- en ieder volgend uur kost u slechts € 80,- voor de verhuislift inclusief bediening.

 

Bemande verhuislift huren in Haarlem

Als u een verhuislift bij ons in Haarlem huurt dan krijgt u er standaard een top verhuizer bij. Onze liftbedieners hebben allemaal al jaren in het verhuisvak gewerkt en weten precies wat ze wel en niet kunnen doen met onze professionele verhuislift. Ze zijn u graag van dienst met het laden lossen van de verhuislift in Harlem en ze kunnen u van handige adviezen voorzien bij het inladen van de verhuiswagen.

Wij durven zelfs te beweren dat wij de beste liftoperators van Haarlem bij ons in dienst hebben. Waar de meeste andere lift services opgeven, lukt het onze liftmannen altijd om onze verhuislift op te zetten.

 

Verhuislift huren tot de 9e etage

De grootste verhuislift waar wij over beschikken heeft een ladder van 27 meter. Hiermee kunnen wij spullen verplaatsten tot op de 9e etage. Hiermee komen wij bij de meeste appartementen in Haarlem tot de hoogste verdieping. Verder zijn wij ook de trotse eigenaar van de zogenaamde Geda lift. Dit is een compacte lift die in bijna elke achtertuin en of steeg opgebouwd kan worden.Deze Geda lift kan maximaal tot de 3e etage.

 

Geen schade aan uw trapportaal

Als u verhuist met een verhuislift houdt u uw meubelen en uw trapportaal heel. Wanneer u verhuist met behulp van uw vrienden of familie is de kans op schade 68% groter dan wanneer u verhuist met experts. Als u gebruik maakt van een verhuislift kunt u deze kans op schade flink beperken. U hoeft namelijk geen lastige draaien te maken in het trapportaal of met zware meubels de trappen op en af te lopen. Daarnaast houden onze ervaren lift bedieners ook een oogje in het zeil. dus het is zeker aan te raden voor particuliere klanten want het zou zonde zijn heel u nieuwe woning te beschadigen. ook hebben wij de optie dat u extra verhuizers kunt inhuren dan is heel het probleem van u ontnomen! 

 

(bijna) Altijd beschikbaar

De verhuisliften en bediening staan elke dag van de week voor u klaar, zelfs ‘s avonds en in het weekend! Daarnaast rekenen wij voor onze verhuislift service in Haarlem geen voorrijkosten! U kunt een verhuislift gemakkelijk en snel reserveren via onze website of via het telefoonnummer 0800 – 0000.

Dus twijfel niet langer en maak uw verhuizing makkelijker met een verhuislift van verhuisliftcentrale.nl

 

Verhuislift huren Haarlem voor zakelijke klanten

Als verhuislift service in Haarlem is 15% van onze klantenbasis zakelijk. U kunt hierbij denken aan onze vaste klanten: dakdekkers, meubelwinkels, zonweerders en zonnepanelen leveranciers.

Als zakelijke vaste klant kunnen bij ons betalen op rekening en ze kunnen er ook vanuit gaan dat dat wij altijd beschikbaar zijn, zelfs bij spoedklussen. Mocht het gebeuren dat wij zelf niet van dienst kunnen zijn, hebben wij een groot partner netwerk, dat (bijna) dezelfde kwaliteit levert.

 

Verhuislift huren in Haarlem ontheffing 

Hoewel we trots zijn op onze stad, maakt de gemeente het niet altijd even makkelijk om een verhuislift te plaatsen.Vaak is hiervoor een ontheffing nodig. De liftvergunning kunt u online aanvragen via deze link.

U dient het invulformulier compleet te maken en ondertekend terug te sturen samen met een situatietekening. Soms is het nodig om een omleidingsplan in te leveren. Onze verhuislift is standaard uitgerust met pillonnen en een “doorgaand verkeer gestremd bord”. Dus dan is is het gebied rondom de verhuislift in ieder geval goed gemarkeerd.

 

Verhuislift buiten Haarlem huren

Met onze verhuisliften rijden wij uiteraard niet alleen in Haarlem. Wij zijn ook dagelijks in Amstelveen, Utrecht en Amsterdam te vinden. Ook hier rekenen wij geen voorrijkosten. Verder zijn wij inzetbaar in de hele Randstad en daar buiten. Voorrijkosten per stad vindt u ook bij de verhuisliftcentrale.

 

Verhuislift Haarlem reserveren 

Een verhuislift in Haarlem kunt u gemakkelijk reserveren via de verhuisliftcentrale. Als wij de reservering binnen hebben, ontvangt u van ons een overzicht van uw aanvraag en van de totale kosten. Als u de opdracht bevestigd hebt, is uw reservering definitief.Natuurlijk kunt u een verhuislift ook telefonisch bij ons bestellen. We hebben hiervoor speciaal een makkelijk te onthouden nummer voor u genomen. 0800-0000.Tot slot is het ook nog mogelijk om een verhuislift via Whatsapp te reserveren. Als u met uw mobiele telefoon op het groen icoontje rechts onderin de website klikt, hebt u direct Whatsapp verbinding. We horen graag van u!

 

Verhuislift spoedklussen

U kent het wel, uw nieuwe bank is net geleverd, maar nu blijkt het dat hij helemaal niet door het trapgat past. Op dit soort momenten kunt u gebruik maken van de lastminute verhuislift service in gemeente Haarlem. Voor spoedklussen rekenen wij namelijk gewoon hetzelfde tarief. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is telefonisch contact opnemen met 0800-0000. Maar ook via onze Whatsapp aanvraag reageren wij razendsnel.

Uw verhuizing  is bij Feitsma Verhuizingen in goede handen. Maar zelfs deze goede handen laten een heel enkel keertje wel eens iets vallen. Verhuizen is mensenwerk en zelf onze de beste verhuizers maken wel eens een foutje. Dan is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd.

 

 

Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit bedrag is bijna altijd toereikend, maar mocht de waarde van de inboedel dit bedrag overschrijden, is het altijd mogelijk om om dit bedrag iets te verhogen.

Wij kunnen uw verhuizing naar het buitenland voor u regelen. Eerst gaan we in gesprek om te zorgen dat uw wensen duidelijk zijn. Hierna stellen we een verhuisplan op om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Lees hier meer over internationale verhuizingen.

Wanneer uw meubels niet door de deur of het raam passen is het handig om als eerste te kijken of het gedemonteerd kan worden. Op deze manier krijg je je meubels meestal alsnog door de deur. Wanneer dit echt niet werkt is het handig om op zoek te gaan naar een raam waar het wel doorheen past. Als dit op een hoge verdieping is dan is het nodig om een verhuislift te huren

Feitsma Verhuizingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen
powered by Google
Helena P
Helena P
11:11 23 Feb 23
We used their services few times and never got disappointed. Very responsive and nice people, always on time and with a... great attitude to help. Moving is never easy but with these folks it was great. THANK YOU Maarten, Esther and the whole Feitsma Verhuizingen team for all your genuine help.lees verder
Emile Parkin
Emile Parkin
07:56 07 Feb 23
We had a great experience with the Feitsma team during our recent move in Haarlem. From the planning and preparation... stages, all the way to carrying the last items into our new house - they were very professional and friendly. These guys are not afraid of lifting heavy items or working hard! They really gave us confidence that all our belongings will be safely relocated, and it was!Thank you Feitsma team! We could not have done this without you.lees verder
Christoph Irving
Christoph Irving
09:49 14 Dec 22
Looking for a fantastic moving company? Your search ends here.Feitsma provides excellent service and great value for... money. Their team is fast to respond to your initial inquiry, follow-up messages (over whatsapp), and the movers are super skillfull and friendly at all times.This company will truly help you move, so that you can relax and enjoy the process.Thank you and good luck, Feitsma's!lees verder
Dimitrios Sardellis
Dimitrios Sardellis
19:41 10 Oct 22
Excellent experience. Team Alex brought in great spirit and energy, smooth moving experience, and an overall... professional service. Thanks for your help and see you again in the futurelees verder
Stephan Oorbeek
Stephan Oorbeek
06:16 22 Aug 22
Alex and Cherence have done a three man job with just the two of them. Professional, fast, friendly and creative with... solutions. We also went the extra mile for large objects that could not be lifted.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
The movers were great!They took all my worries away and provided an excellent move.The administration could do... better: a bit laconic and easy, too little information to the customer. The estimate in advance should be viewed better for the movers who ultimately have to do it.lees verder
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
06:40 08 Jul 22
At the last minute, we decided with our association to call in a moving company for the move. Called on Monday and... moved on Thursday! No problem with Feitsma! We came across a lot more stuff, which also had to be taken with us, than agreed in advance, but this was no problem at all! Everything was loaded and unloaded very quickly, everything was over within two hours! Really great Julius and colleague, thank you again very much!lees verder
Maarten Haremaker
Maarten Haremaker
18:43 28 Jun 22
Today we moved to our new place in one day. Team Alex moved us very professionally, quickly and above all pleasantly!... What I like about Feitsma is that they fulfill all agreements from the first contact! I don't often do reviews but I had to post this one; highly recommendedlees verder
Peer-Boy Matthiesen
Peer-Boy Matthiesen
19:47 02 Jun 22
We just moved from Haarlem to Stuttgart with the support of Feitsma and we can highly recommend it. Great team spirit,... very positive mindset, fast and very careful with all our belongings. They always found a solution in particularly abroad. Special thanks to Maya and Julian, you guys rock!lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
What a great team of movers you have. Both the out-of-house and in-house went so smoothly, just great. Everything was... possible, no grumbling.Installing the removal lift and using it on Zandvoortselaan (6 high) certainly went well, especially with the strong westerly wind.This company with these movers is definitely recommended.lees verder
Tomas H
Tomas H
21:40 12 Jan 22
The moving day became from a chore to a pleasure. They were responsive and quick in organizing the moving in Haarlem... with short notice. They also borrowed us boxes, which is great since its hard to find them in covid times. Shout out to Alex and Storm for the care, the speed, organizational skills and very optimistic and friendly approach. They both spoke perfect English and really boosted the mood of a day.lees verder
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Meer beoordelingen
js_loader

Contact details

Phone

Email

Address

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact