Verhuisbedrijf Zandvoort

Feitsma verhuisbedrijf Zandvoort 

 

Verhuisbedrijf Zandvoort – Wij zijn als verhuisbedrijf actief door heel Noord Holland. Dat betekent dus dat wij ook actief zijn in Zandvoort. Verhuizen in Zandvoort brengt een bepaalde dynamiek waarmee wij ook al sinds 1927 bekend zijn. Of u nu in een klein appartement woont of in een grote villa, wij weten als verhuisbedrijf hoe het werkt in Zandvoort.

 

 

Advies over verhuizen in Zandvoort?

 

Wilt u advies van een gerenommeerd verhuisbedrijf uit Zandvoort? Omdat geen verhuizing in Zandvoort hetzelfde is, komt onze verhuisadviseur graag even bij u langs. Hij maakt een inschatting van het aantal kubieke meters van de te verhuizen inboedel en bespreekt met u welke verhuiswerkzaamheden er mogen worden verricht. Het bezoek duurt ongeveer een half uurtje en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt binnen 1 werkdag een gedetailleerde offerte met daarin de kosten van uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Zandvoort

Verhuisbedrijf voor particuliere verhuizingen

 

Verhuisbedrijf Zandvoort – Sinds 1927 hebben wij een heleboel particulieren verhuisd. Zowel van Zandvoort naar Zandvoort maar natuurlijk ook naar Zandvoort toe of juist weg uit Zandvoort. Wij voeren ook regelmatig Internationale verhuizingen uit. Hoe dan ook, ons doel is om de hele inboedel veilig van A naar B te verhuizen. En daar zijn we erg goed in geworden de afgelopen generaties. Wilt u veel grotere spullen laten verhuizen door een expert verhuisbedrijf Zandvoort? Of toch juist kwetsbare spullen? U bent bij verhuisbedrijf Feitsma altijd aan het goede adres. Als gerenommeerd verhuisbedrijf begrijpen wij na al deze jaren dat het voor u allemaal waardevolle spullen zijn. En wij zullen er altijd alles aan doen om de verhuizing goed te laten verlopen!

 

 

Bedrijfsverhuizing Zandvoort

 

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Zandvoort voor het verhuizen van uw bedrijfsinventaris? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Feitsma aan het juiste adres. Wij verhuizen bedrijven in Zandvoort sinds 1927 en zijn daarmee één van de oudste verhuisbedrijven in Nederland. In deze periode hebben we al heel wat kantoren en magazijnen verhuisd. Inpakken van archieven, dé- en montage van kantoormeubilair, verhuizen van computerapparatuur of het inrichten van uw nieuwe magazijn. Bij uw zakelijke verhuizing nemen we u graag deze zorgen uit handen. Op onze bedrijvenpagina vindt u meer informatie over zakelijke verhuizingen in Zandvoort.

 

 

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?

 

Nee, verhuisdozen voor uw verhuizing kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpakpapier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Kijk even bij onze inpaktips als u gaat beginnen met het inpakken van de verhuisdozen. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. Wij bieden u graag aan om gebruik te maken van de service van ons verhuisbedrijf in Zandvoort. Vraag uw offerte nu direct online aan. Of bel ons als u gaat verhuizen.

 • Verhuisdozen van hoge kwaliteit.
 • Geen extra kosten.
 • Verhuisdozen worden ook weer opgehaald na gebruik.
 • Betrouwbaar verhuisbedrijf Zandvoort.

 

 

Uw inboedel laten opslaan door een verhuisbedrijf?

 

Is uw nieuwe woning nog niet klaar, maar moet u uw oude woning al uit, gaat u verbouwen maar uw inboedel staat in de weg of wilt u ruimte maken om uw woning beter te verkopen? Dan kan onze tijdelijke opslag uitkomst bieden. Wij slaan uw inboedel graag tijdelijk voor u op in onze loods.

 

 • Beveiligde opslag
 • Kan op een moment naar keuze terug worden gebracht
 • Ook voor bedrijfsverhuizingen

Bekijk onze opslagmogelijkheden

 

 

Inpakken van verhuisdozen?

 

Een professioneel verhuisbedrijf Zandvoort kan natuurlijk ook zorgdragen voor het inpakken van de verhuisdozen . Een gemiddeld gezin heeft vandaag de dag 120 verhuisdozen in te pakken. Veel mensen vinden dit best een flinke klus. Over het algemeen beginnen onze klanten 1 a 2 maanden van te voren met inpakken. Dan hebt u dus ver voor de verhuizing al ingepakte dozen in huis staan. Als u het inpakken aan Feitsma Verhuizingen uitbesteed, kunnen we dit meestal in 1 dag verzorgen. Dan kunt u tot aan de dag van de verhuizing doorleven alsof u niet gaat verhuizen.

 

 

Verhuisbedrijf Zandvoort met verhuislift

 

Verhuislift huren? Als modern verhuisbedrijf in Zandvoort beschikken wij natuurlijk over verschillende verhuisliften. Dit maakt het mogelijk om uw spullen op een eenvoudige manier door het raam of via het balkon te verhuizen tot de 8e etage. Onze grootste verhuislift staat op een auto, reikt tot de 8e etage en kan 400 kg tillen. Hiermee kunnen we een concertvleugel probleemloos naar boven transporteren. Ook beschikken wij over kleinere liften die u op lastige plekken kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een tuin of smalle steeg. We kunnen u er dus van verzekeren dat we al uw spullen gemakkelijk en snel naar boven krijgen in uw nieuwe woning. 

Dé- en montage van meubilair door een verhuisbedrijf?

 

Als Zandvoorts verhuisbedrijf komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten, Malm bedden en Micke bureaus zijn uw designmeubelen van Terstal en van Til ook bij ons in goede handen. We nemen de montagewerkzaamheden graag voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zandvoort dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Wij helpen u graag.

 

 

Antiek- en kunst verhuizen

 

Na bijna 100 jaar verhuizen in Zandvoort zijn we zelf als verhuisbedrijf ook al behoorlijk antiek. In deze periode zijn we natuurlijk van allerlei soorten meubilair tegengekomen. Wat in onze beginjaren nieuw meubilair was, is nu antiek. En wij weten als geen ander hoe we deze meubelen moeten verhuizen. Dé- en montage, met zorg verpakken en verhuizen van alle antieke meubelen horen bij de leuke uitdagingen van ons vak. Ook uw kunstverzameling kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het duurste schilderij dat we ooit verhuisd hebben, had een waarde van 4,8 miljoen euro. De eerlijkheid gebiedt ons zeggen dat zowel de verhuizers als de directie een gezonde spanning ervoeren deze dag. Maar de klus is door ons verhuisbedrijf naar volle tevredenheid geklaard en het schilderij hangt inmiddels aan de muur bij de trotse nieuwe eigenaar.

 

 

Dé- en montage van meubilair door een verhuisbedrijf

 

Als Zandvoorts verhuisbedrijf komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten, Malm bedden en Micke bureaus zijn uw designmeubelen van Terstal en van Til ook bij ons in goede handen. We nemen als verhuisbedrijf de montagewerkzaamheden graag voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zandvoort dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Wij helpen u graag.

 

 

Verhuizing doorgeven gemeente Zandvoort

 

Indien u naar of binnen de gemeente Zandvoort verhuist, dient u tijdig uw adreswijziging door te geven. Uw verhuizing kunt u vanaf 4 weken voor de verhuisdatum doorgeven. Zorg dat dit in ieder geval binnen 5 dagen na de verhuizing is gebeurd. U kunt de wijziging eenvoudig online door geven via DigiD op de website van de gemeente Zandvoort . Ook kan dit op locatie in de publiekshal van het gemeentehuis. Op de website van de gemeente vindt u alle informatie, waaronder de nodige documenten en de openingstijden van het gemeentehuis.

 

Gaat u vanuit Zandvoort naar een andere gemeente verhuizen? Schrijf uzelf dan bij de nieuwe gemeente in. Vervolgens schrijven zij u in Zandvoort uit.

 • Verhuist u binnen uw gemeente? Geef dat dan aan bij de gemeente waarin u woont. 
 • Verhuist u naar een andere gemeente? Geef het aan bij de gemeente waar u naartoe verhuist en zij regelen de uitschrijving bij uw oude gemeente.

 

 

Ontheffing verhuiswagen gemeente Zandvoort

 

Bij een verhuizing in Zandvoort is vaak een ontheffing nodig. Dit kan zijn voor het blokkeren van de weg of het reserveren van parkeervakken. Deze ontheffing vragen we, als professioneel verhuisbedrijf graag voor u aan.

 

 

Verhuisbedrijf voor scholen

 

Ook scholen verhuizen wel eens naar een nieuwe locatie. soms omdat de huidige locatie wordt verbouwd en er tijdelijk een ander onderkomen nog is. En soms is er een verhuizing naar een hele nieuwe locatie. In de bijna 100 jaar dat wij bestaan hebben we al heel wat scholen verhuisd. Vaak in schoolvakanties, maar ook verhuizing buiten de schooluren om. Bel ons voor een vrijblijvende offerte. Ons verhuisbedrijf helpt u graag.

 

 

Professioneel verhuisbedrijf Zandvoort

 

Wist u dat er een verhuisschool is? Onze opgeleide Zandvoortse verhuizers zijn hier naartoe geweest. U kunt naar de  verhuisschool als u minimaal 2 jaar bij een verhuisbedrijf werkt. U leert hier hoe u goed moet tillen en hoe u verhuisdozen moet inpakken. Maar u leert ook hoe u een Geda lift moet opzetten en een verhuiswagen op de juiste manier inlaadt. Dit zorgt ervoor dat al onze verhuizers de verhuizing soepel kunnen laten verlopen. Daarnaast is er een dag klantvriendelijkheidscursus. Verder zijn er voormanopleidingen en handyman-cursussen.

 

Het meeste leren verhuizers natuurlijk in de praktijk van de ervaren verhuizers, maar deze cursussen helpen toch weer een beetje mee om ons verhuisbedrijf in Zandvoort extra professioneel te maken.

 

 

Vrijblijvende offerte verhuisservice in Zandvoort?            

 

U kunt bij ons online of telefonisch een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bel 023-5322623 of gebruik de button rechts bovenaan deze pagina.

 

Ook kunt u een via Whatsapp een offerte aanvraag doen. Rechts onderaan deze pagina staat een groen icoontje. Als u hier op klikt, heeft u direct verbinding. De snelste manier om een offerte te verkrijgen is om via Whatsapp foto’s of video’s van de te verhuizen inboedel te sturen. Ook graag het oude- en nieuwe adres. En, wat voor soort woning u nu woont en waar u naartoe verhuist. Dan ontvangt u over het algemeen binnen een paar uur een offerte van ons.

 

Verhuisbedrijf Feitsma Zandvoort, uw verhuisservice in Zandvoort

 

 

Verhuisbedrijf Zandvoort

 

Waar u ook in Zandvoort woont, de professionele verhuizers van Feitsma verhuisbedrijf Zandvoort zijn voor u beschikbaar. Wij verhuizen u graag naar de door u gewenste bestemming.

Veelgestelde vragen

 • leg iets zachts op de bodem van de doos, zoals theedoeken of keukenhanddoeken.
 • wikkel borden in inpakpapier en plaats deze op de kant in de doos
 • zeer kwetsbare borden dienen per stuk in papier gewikkeld te worden, miner breekbare borden kunnen per 4 of 6 stuks in papier gewikkeld te worden
 • glazen rechtop in de doos plaatsen
 • boven de laag met borden en/of glazen weer iets zachts en hierbovenop wat lichtere minder breekbare spullen, zoals kopjes

Nee, dit kan niet. De koelkast dient eerst een aantal uren uit te staan, zodat de koelvloeistof weer kan zakken. Bij oudere modellen is het verstandig de koelkast ongeveer 12 uur te laten rusten voor gebruik. Bij modernere koelkasten is 3 uurtjes al voldoende.

 • Bij een woningruil is goede communicatie tijdens- en voorafgaand aan de verhuizing van belang.
 • Het is de bedoeling dat beide woningen tegelijkertijd leeg zijn en dat de vrachtwagens elkaar onderweg kruisen.
 • Houdt rekening met het volume van beide inboedels en de moeilijkheidsgraagd van het inladen.
 • Als 1 inboedel groter is dan de andere of de afstand tot de woning groter is, of aan het einde van de gallerij enz., is het handig dat de verhuisploeg van de grotere inboedel eerder begint of grotere is.
Feitsma Verhuizingen
4.9
Gebaseerd op 166 beoordelingen
powered by Google
Joni Zwart
Joni Zwart
13:52 11 Jan 24
Recent van Haarlem naar een dorpje in de buurt van Arnhem verhuisd met geweldige hulp van het team van Feitsma. Al het... contact verliep prettig en zorgvuldig. Ik wist al bij de eerste kennismaking (opmaak offerte) dat alles bij dit bedrijf in goede handen zou zijn en dat werd bevestigd toen de verhuisdozen geleverd werden: hele aardige, vriendelijke mensen allemaal. De verhuisdag zelf verliep heel soepel. Ook weer fijne mensen, heel zorgvuldig en snel. Goeie sfeer. Binnen een paar uur tijd stonden al mijn spullen op hun plek aan de andere kant van het land. Ik raad iedereen aan met Feitsma te werken!lees verder
Willemsen & De Vries
Willemsen & De Vries
12:10 19 Dec 23
Deskundige verhuizers die zorgvuldig en netjes hun werk doen. Demonteren en monteren, pakken uw waardevolle spullen op... verzoek stootvast in. De communicatie tijdens de verhuizing is ook uitstekend en ze verrichten hun werk met zichtbaar plezier en met een goede teamgeest!lees verder
Marion van Schaick
Marion van Schaick
12:40 13 Dec 23
Ben blij en tevreden dat Fa.Feitsma mij en mijn spullen van Amsterdam naar Haarlem heeft verhuisd. Maarten en zijn... medewerkers zijn professioneel, kundig, precies, vriendelijk en opgewekt. Mijn verhuizing is op rolletjes verlopen, ik beveel Fa Feitsma van harte aan.lees verder
Wilma Ipema
Wilma Ipema
09:46 29 Nov 23
We zijn heel blij hoe de firma Feitsma ons heeft verhuisd van Haarlem naar Emmeloord. Het was een hele onderneming van... twee dagen. Zoveel spullen en ook meubels demonteren en weer in elkaar zetten. En aan het einde nog een lekkere fles om het te vieren🍷.Dankjewel Redski (de enige naam die ik heb onthouden) en de andere mannen voor de professionaliteit en vooral de gezelligheid.Tony en Wilmalees verder
Hans Hollander
Hans Hollander
16:28 26 Nov 23
Wij zijn verhuisd van Mijdrecht naar Heemstede door de jongens van Feitsma. Wat een fantastisch team! Een aanrader.
karin sneeboer
karin sneeboer
15:38 13 Nov 23
Onze verhuizing is vlekkeloos verlopen dankzij Maurits, Frank, Storm en Redski. Gezellige jongens die van aanpakken... weten. Ze hebben er voor gezorgd dat wij de dag stressloos door zijn gekomen.lees verder
Lien Blue
Lien Blue
16:33 01 Nov 23
Een zeer goede ervaring wederom met deze verhuizers! Zowel met de verhuizing als het leeghalen van het ouderlijk huis.... Met veel inzet, geduld en toewijding hebben ze deze intensieve klus super geklaard. Dank jullie wel; en weet dat we jullie weten te vinden mocht het weer nodig zijn.lees verder
joyce de ruuk
joyce de ruuk
21:05 29 Sep 23
Verhuizing van Parijs naar NL.Precies volgens afspraak aangekomen, 2 efficiente en sympathieke jonge verhuizers hebben... zorgvuldig en hard gewerkt en op tijd alles ingepakt en ingeladen.Uitladen in NL ging ook prima.Ik ben heel tevreden over deze verhuizer, ook goede prijs/kwaliteit verhouding!lees verder
Ariette Heilbron
Ariette Heilbron
19:51 22 Sep 23
Van het begin tot het einde zijn wij heel tevreden over dit bedrijf. Het begon al met het huisbezoek vooraf om de... offerte te maken. Vóór de verhuizing verliep het contact heel goed en responsief. Op de dag van de verhuizing kwamen Kai en Retki (ik hoop dat ik de naam goed heb) netjes op tijd. Beide heren waren heel behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Alles verliep super soepel van Haarlem naar België. Bovendien kregen wij nog een heerlijke fles bubbels met een leuke flessenkoelzak. Feitsma verhuizingen, Maarten, Kai en Retki… hartelijk dank voor de goede service!lees verder
Frans Gerrits
Frans Gerrits
06:38 30 Aug 23
Storm en zijn team, Harold en Thies, hebben voor een perfecte verhuizing gezorgd. Daarnaast heeft Storm nog een paar... klusjes gedaan om ons het nodige extra werk te besparen. Jongens bedankt voor deze stressloze verhuizing.Frans GerritsEls Jansenlees verder
Roland Scholtz
Roland Scholtz
17:00 24 Aug 23
Maurits en Kaj, de verhuizers van Feitsma die mij hielpen, zijn top! Heel vakkundig hebben ze alles vervoerd, deels... met mooi weer en deels met regen zover klagen. Tip voor iedereen die verhuizers laat langskomen: Zorg voor koffie, fris, etc. Pak dat koffieapparaat nog niet in, want dit help de verhuizers en jou zelf enorm :-)lees verder
Maxsi
Maxsi
08:26 04 Aug 23
Vorige week op 27 juli verhuisd door het Redski team van Feitsma. Dat was helemaal top. Vriendelijk, accuraat,... voorzichtig en in een goed tempo.Mijn eerste verhuizing waarbij niets is beschadigd!Bedankt mannen.lees verder
Chan Ni
Chan Ni
18:06 02 Aug 23
Super fijne en snelle service. Iedereen is goed bereikbaar en denkt mee. De verhuizing zelf ging ook voorspoedig,... aardige mannen!lees verder
Familie Onkenhout
Familie Onkenhout
14:37 31 Jul 23
Dankzij de mannen van Feitsma is onze verhuizing heel soepel verlopen. Complimenten voor het hele team; dankzij hun... professionaliteit en positieve insteek liep alles gesmeerd. Alles is in goede staat overgekomen en de meubels zitten weer goed in elkaar. Ideaal om ook het (de)monteren van de meubels uit handen te geven!Het blijft een heel gedoe zo'n verhuizing, maar het was (bijna) een relaxte dag. Hulde, mochten we ooit nog een keer verhuizen dan weten we wie we nodig hebben!lees verder
Willemijn Waanders
Willemijn Waanders
07:19 17 Jul 23
Onze verhuizing is perfect verlopen dankzij de top verhuizers van Feitsma. Erg blij mee, super behulpzaam, prettige... samenwerking, absolute aanrader!lees verder
rolf erkens
rolf erkens
16:10 08 Jun 23
Een prima service, uitstekende professionele ploeg onder leiding van Maurits.Het hele team werkte op een ontspannen... wijze samen en zorgde voor een vlotte en gedegen verhuizing.Met als bonus het goedmaken van een door mij gemaakte fout bij het inladen. Graag het zelfde team voor de volgende (terug) verhuizing.lees verder
Joost Ides
Joost Ides
17:20 01 May 23
Onze verhuizing van 21 april jl. is in alle opzichten 'op rolletjes' verlopen. Vanaf het offertebezoek tot en met de... 'nazorg' kunnen we niets anders vaststellen dan vakmanschap, snelheid en vriendelijkheid. De verhuisploeg bleek een groep goedgeluimde jongemannen die heel prettig met ons én met elkaar omgingen. Ook de contacten met de mensen op kantoor waren opgewekt en oplossingsgericht. Wij kunnen de firma Feitsma derhalve iedereen van harte aanbevelen.lees verder
Joke Castelijn
Joke Castelijn
17:14 04 Mar 23
We zijn meer dan tevreden over eigenlijk alles. Wat een goed geolied team verhuizers (Maurits, Storm, Louis en Kaj).... Goed gehumeurd, en dat voor de maandagochtend!Ze werken heel netjes en met aandacht voor de spullen die voorzichtig behandeld moeten worden.We zien dan ook het ‘afleveren’ van de opgeslagen inboedel op 5 juli met veel vertrouwen tegemoet.Op de meest stormachtige dag (woensdag 5 juli, storm ‘Poly’) werd de opgeslagen inboedel afgeleverd in Friesland. Alle letterlijke en figuurlijke obstakels zijn genomen, zoals omgewaaide bomen, storm en regen. Het humeur van Maurits en zijn collega’s bleef opperbest en alle inboedel is schoon, heel en droog aangekomen. Dank jullie wel. Uiterst tevreden!!lees verder
Helena P
Helena P
11:11 23 Feb 23
We used their services few times and never got disappointed. Very responsive and nice people, always on time and with a... great attitude to help. Moving is never easy but with these folks it was great. THANK YOU Maarten, Esther and the whole Feitsma Verhuizingen team for all your genuine help.lees verder
Garance Reus
Garance Reus
20:21 12 Feb 23
Koen en Redski waren geweldig bij de verhuizing van mijn 87-jarige moeder naar een verpleeghuis. Ze begrepen hoe... belangrijk het was om mijn moeder niet nodeloos te emotioneren, dus wachtten keurig todat zij was vertrokken totdat ze met de vverhuizing begonnen. Ook in het verpleeghuis waren zij netjes, rustig en empatisch. Veel dank en alle lof!lees verder
Emile Parkin
Emile Parkin
07:56 07 Feb 23
We had a great experience with the Feitsma team during our recent move in Haarlem. From the planning and preparation... stages, all the way to carrying the last items into our new house - they were very professional and friendly. These guys are not afraid of lifting heavy items or working hard! They really gave us confidence that all our belongings will be safely relocated, and it was!Thank you Feitsma team! We could not have done this without you.lees verder
Bo-Anne van Egmond
Bo-Anne van Egmond
20:14 31 Jan 23
Fijn verhuisbedrijf met bekwame, communicatief vaardige en flexibele verhuizers. Red en Thijs waren in eerste instantie... wat zenuwachtig om mijn Ikea-kast uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, maar dat hebben ze goed gedaan! Kortom: tevreden over de service!lees verder
Wim Goedegebuur
Wim Goedegebuur
23:48 18 Jan 23
Heel tevreden over de verhuizing van mijn orgel- naar verdieping 10!Alex en Max - hartelijk dank.
Christoph Irving
Christoph Irving
09:49 14 Dec 22
Looking for a fantastic moving company? Your search ends here.Feitsma provides excellent service and great value for... money. Their team is fast to respond to your initial inquiry, follow-up messages (over whatsapp), and the movers are super skillfull and friendly at all times.This company will truly help you move, so that you can relax and enjoy the process.Thank you and good luck, Feitsma's!lees verder
Dimitrios Sardellis
Dimitrios Sardellis
19:41 10 Oct 22
Excellent experience. Team Alex brought in great spirit and energy, smooth moving experience, and an overall... professional service. Thanks for your help and see you again in the futurelees verder
Stephan Oorbeek
Stephan Oorbeek
06:16 22 Aug 22
Alex and Cherence have done a three man job with just the two of them. Professional, fast, friendly and creative with... solutions. We also went the extra mile for large objects that could not be lifted.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
De verhuizers waren geweldig!Ze namen al mijn zorgen weg en zorgden voor een uitstekende verhuizing.Bij de... administratie zou het wel iets beter kunnen: beetje laconiek en makkelijk, te weinig info naar klant. De inschatting vooraf mag beter bekeken worden voor de verhuizers die het uiteindelijk moeten doen.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
The movers were great!They took all my worries away and provided an excellent move.The administration could do... better: a bit laconic and easy, too little information to the customer. The estimate in advance should be viewed better for the movers who ultimately have to do it.lees verder
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
06:40 08 Jul 22
At the last minute, we decided with our association to call in a moving company for the move. Called on Monday and... moved on Thursday! No problem with Feitsma! We came across a lot more stuff, which also had to be taken with us, than agreed in advance, but this was no problem at all! Everything was loaded and unloaded very quickly, everything was over within two hours! Really great Julius and colleague, thank you again very much!lees verder
Maarten Haremaker
Maarten Haremaker
18:43 28 Jun 22
Today we moved to our new place in one day. Team Alex moved us very professionally, quickly and above all pleasantly!... What I like about Feitsma is that they fulfill all agreements from the first contact! I don't often do reviews but I had to post this one; highly recommendedlees verder
Peer-Boy Matthiesen
Peer-Boy Matthiesen
19:47 02 Jun 22
We just moved from Haarlem to Stuttgart with the support of Feitsma and we can highly recommend it. Great team spirit,... very positive mindset, fast and very careful with all our belongings. They always found a solution in particularly abroad. Special thanks to Maya and Julian, you guys rock!lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
What a great team of movers you have. Both the out-of-house and in-house went so smoothly, just great. Everything was... possible, no grumbling.Installing the removal lift and using it on Zandvoortselaan (6 high) certainly went well, especially with the strong westerly wind.This company with these movers is definitely recommended.lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
Wat een top team van verhuizers hebben jullie. Zowel het uit-huizen als in-huizen ging zo gesmeerd, gewoon top. Alles... was mogelijk, geen gemopper.Zeker het plaatsen van de verhuislift en ook het gebruik ervan op de Zandvoortselaan ( 6 hoog) ging lekker, zeker met de stevige westelijke wind.Dit bedrijf met deze verhuizers is zeker een aanrader.lees verder
Tomas H
Tomas H
21:40 12 Jan 22
The moving day became from a chore to a pleasure. They were responsive and quick in organizing the moving in Haarlem... with short notice. They also borrowed us boxes, which is great since its hard to find them in covid times. Shout out to Alex and Storm for the care, the speed, organizational skills and very optimistic and friendly approach. They both spoke perfect English and really boosted the mood of a day.lees verder
Margreet van der Veen
Margreet van der Veen
15:17 03 Jan 22
Ik moest het bedrijf waarvoor ik werk in 2 weken verhuisd krijgen en mede dankzij snelle reactie, meedenken en fijne... verhuisploeg van Feitsma is dat ook gelukt. Top :)!lees verder
Carel Sellmeijer
Carel Sellmeijer
10:11 20 Dec 21
We are very satisfied with the work done by the moving company Feitsma last week. The team that did the work acted with... the utmost professionalism, was flexible, honest, and friendly and, in addition to their own work, also kept an eye on offering other support during the move. Big compliment from our side!lees verder
André Rooijmans
André Rooijmans
09:25 10 Dec 21
Nothing but praise for these movers who lovingly transferred our household effects (including piano!) from our upstairs... house in Haarlem to our new house in Heemstede. 'It will work' was the most heard comment!lees verder
Annemarie Bergh
Annemarie Bergh
10:25 08 Dec 21
The quotation process went smoothly and quickly; planning went well in consultation and could also be planned quickly.... Dominique and Delil did a great job and the 2 of them were able to place the entire furniture in a 7x3 box. Everything went pleasantly, calmly and efficiently. Great and thank you for the smooth move! Mvg ABergh.lees verder
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!lees verder
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!lees verder
Caroline Hagoort
Caroline Hagoort
20:03 06 Dec 21
De verhuizing liep gesmeerd! Aardige verhuizers die netjes met onze spullen omgingen.
Marije Riegen
Marije Riegen
10:19 06 Dec 21
The boys have worked hard. Packed, lugged and transported with care. We can definitely recommend this company!!
F&C
F&C
14:56 25 Nov 21
Inpakken, verhuizen, uitpakken, niets is teveel voor Feitsma. Wij houden een goed gevoel over aan het hele traject.... Aanrader als je een goede verhuizer zoekt.lees verder
Maaike Hoogland
Maaike Hoogland
16:27 29 Oct 21
Hele fijne verhuizing, leuk team, behulpzaam, handig en vlot gewerkt. Zeker aan te raden.
Hoyte Duyster
Hoyte Duyster
11:47 29 Oct 21
Excellent mover who thinks along. Moved by Sebastiaan, Kaj and Cherence who did a very good job with heavy furniture.... Very happy with it.lees verder
Doortje Briedé-Bultman
Doortje Briedé-Bultman
17:20 25 Oct 21
Moving with Feitsma is a great pleasure. The team not only has a lot of professional knowledge, but also a lot of fun... at work. A perfect combination.lees verder
Rene Plantinga
Rene Plantinga
11:35 03 Oct 21
The move went smoothly and smoothly thanks to a professional and cheerful team who quickly put us at ease and took care... of everything. Awesome. Our heartfelt thanks. Gus and Rene.lees verder
Robbert Runderkamp
Robbert Runderkamp
19:24 06 Sep 21
My move by Feitsma went perfectly and quickly with the help of a friendly and cheerful team!
Harm Hillegers
Harm Hillegers
13:53 04 Aug 21
Feitsma showed a fine piece of craftsmanship during my move. They think along, estimate exactly how many boxes etc. are... needed and are cheerful and motivated during the entire process. I can also recommend this company in terms of punctuality and meeting agreements.lees verder
T *
T *
13:45 26 May 21
We have moved many times within Amsterdam, but these are really Toppers! The boys were real professionals and not... « students ». Super well organized, they work hard and you can tell that they are experienced. That makes a huge difference! Great also the storage option where everything is arranged for you. Without a doubt we will call them again next time!lees verder
Zeno van Ooijen
Zeno van Ooijen
21:39 18 May 21
Had a very good experience with this company, professionalism all around! The guests are well attuned to each other,... which means that cooperation between them runs very well. In my opinion, a must.lees verder
Wessel Wijtvliet
Wessel Wijtvliet
08:49 27 Apr 21
Super! Feitsma responds quickly to e-mails and came to our home to look at the surface and contents before sending a... quotation (other companies did not). On the day itself, everything went very smoothly. Feitsma provided a moving lift. This was free (not with other companies) because it is for the movers. This shows that they consider the well-being of their employees important. The movers are friendly, professional, work hard and think along well. The price was also significantly lower than at other companies in and around Haarlem where we had requested a quote. In short, a must!lees verder
Anja van Dulmen
Anja van Dulmen
10:02 22 Apr 21
My piano has been moved flawlessly and exactly as agreed from Utrecht to Haarlem. Very good experience, very nice guys... too, those movers!lees verder
Ashley Turk
Ashley Turk
17:00 14 Apr 21
We are amazed how smoothly and relaxed a move can also run, (based on our past experiences with other movers from... Haarlem). We have been completely relieved by the guys from Feitsma. Thanks and maybe see you soon!lees verder
Marcel Weertjes
Marcel Weertjes
11:31 02 Apr 21
Moved for the 2nd time in 3 years. Everything well arranged. Thanks!!
Chris Verhelst
Chris Verhelst
17:24 15 Mar 21
Moved last week with Feitsma. Me and my wife are very satisfied with the way things are going. The guys are super... accurate and really make sure that everything stays intact during the move. We highly recommend Feitsma to anyone looking for a good and affordable moving company!lees verder
Gabe Otagho
Gabe Otagho
09:04 08 Mar 21
My move with Feitsma went perfectly today. Price quality ratio a big 10! If you are still looking for a good mover in... Haarlem and surroundings, I recommend Feitsma removals to everyone. Vicelees verder
F.M.M Vanhouten
F.M.M Vanhouten
13:51 05 Mar 21
Recommendable for your relocations, neatly helped by very friendly movers and entire contents in 1x. Clear... communication and unplanned activities are also picked up. Good price / quality ratio!Thanks !!lees verder
Edwin Dekkers
Edwin Dekkers
19:22 19 Jan 21
Very nice company to hire. Really hear what your wishes are. Are careful with your belongings and work very hard to... make everything happen. Are reliable, friendly and courteous. You can ask them anything. Top companylees verder
Sten Verpalen
Sten Verpalen
08:22 13 Jan 21
Very pleasant movers, a lot of experience and fair prices. I highly recommend!
Paul Tromer
Paul Tromer
16:56 12 Jan 21
What a great moving company. No nonsense from start to finish and at a very reasonable price. Prior to the move,... already customer-friendly, when boxes are needed for the umpteenth time, that is no problem at all and are brought home the next day. A friendly and attentive hard-working team that thinks along during the move and works carefully with your valuable belongings.lees verder
Ignaz Worm
Ignaz Worm
08:45 07 Dec 20
What a great company and what nice guests! Very satisfied with the way they moved our family from Heemstede to Haarlem... and stored a number of things. Competitive price, but above all very good communication.lees verder
Peter Kenninck
Peter Kenninck
14:34 01 Sep 20
Are you looking for a good mover? Look no further ... the team was friendly, knowledgeable, polite and well-informed;... great cooperation and they loaded the stuff very quickly. At the other location they were able to use the moving lift and this also went great.Men of Feitsma, thanks again you are great!lees verder
Els Knijff
Els Knijff
18:56 15 May 20
Maarten and his team arranged our move perfectly. There was good consultation, even if our plans changed at the last... minute. The move was smooth and structured. If we move again, I know who will call me first.lees verder
Martijn Horvath
Martijn Horvath
13:48 11 May 20
Feitsma Verhuizingen did what we expected and hoped for on all fronts. But everything went even faster than we thought... possible. You only have to give each clue once and everything comes to the desired place. Also nice that we had so many boxes at our disposal. In terms of price / value, I can't imagine that another mover can beat this. Although we hope not to move for the time being, Feitsma will be at our doorstep next time!lees verder
Max Funcke
Max Funcke
09:16 18 Sep 19
Very well arranged, friendly people, well priced. Recommended.
Jacques van Gaal
Jacques van Gaal
06:53 28 Mar 19
Uiterst prettig en professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf. Flink pluspunt is de flexibiliteit, er kan nog wat... extra’s geregeld worden zonder kosten.lees verder
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Volgende beoordelingen
js_loader

Contactgegevens

Telefoon

Email

Adres

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact