Verhuisbedrijf Zandvoort

Feitsma verhuisbedrijf Zandvoort 

 

Verhuisbedrijf Zandvoort – Wij zijn als verhuisbedrijf actief door heel Noord Holland. Dat betekent dus dat wij ook actief zijn in Zandvoort. Verhuizen in Zandvoort brengt een bepaalde dynamiek waarmee wij ook al sinds 1927 bekend zijn. Of u nu in een klein appartement woont of in een grote villa, wij weten als verhuisbedrijf hoe het werkt in Zandvoort.

 

 

Advies over verhuizen in Zandvoort?

 

Wilt u advies van een gerenommeerd verhuisbedrijf uit Zandvoort? Omdat geen verhuizing in Zandvoort hetzelfde is, komt onze verhuisadviseur graag even bij u langs. Hij maakt een inschatting van het aantal kubieke meters van de te verhuizen inboedel en bespreekt met u welke verhuiswerkzaamheden er mogen worden verricht. Het bezoek duurt ongeveer een half uurtje en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt binnen 1 werkdag een gedetailleerde offerte met daarin de kosten van uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Zandvoort

Verhuisbedrijf voor particuliere verhuizingen

 

Verhuisbedrijf Zandvoort – Sinds 1927 hebben wij een heleboel particulieren verhuisd. Zowel van Zandvoort naar Zandvoort maar natuurlijk ook naar Zandvoort toe of juist weg uit Zandvoort. Wij voeren ook regelmatig Internationale verhuizingen uit. Hoe dan ook, ons doel is om de hele inboedel veilig van A naar B te verhuizen. En daar zijn we erg goed in geworden de afgelopen generaties. Wilt u veel grotere spullen laten verhuizen door een expert verhuisbedrijf Zandvoort? Of toch juist kwetsbare spullen? U bent bij verhuisbedrijf Feitsma altijd aan het goede adres. Als gerenommeerd verhuisbedrijf begrijpen wij na al deze jaren dat het voor u allemaal waardevolle spullen zijn. En wij zullen er altijd alles aan doen om de verhuizing goed te laten verlopen!

 

 

Bedrijfsverhuizing Zandvoort

 

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Zandvoort voor het verhuizen van uw bedrijfsinventaris? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Feitsma aan het juiste adres. Wij verhuizen bedrijven in Zandvoort sinds 1927 en zijn daarmee één van de oudste verhuisbedrijven in Nederland. In deze periode hebben we al heel wat kantoren en magazijnen verhuisd. Inpakken van archieven, dé- en montage van kantoormeubilair, verhuizen van computerapparatuur of het inrichten van uw nieuwe magazijn. Bij uw zakelijke verhuizing nemen we u graag deze zorgen uit handen. Op onze bedrijvenpagina vindt u meer informatie over zakelijke verhuizingen in Zandvoort.

 

 

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?

 

Nee, verhuisdozen voor uw verhuizing kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpakpapier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Kijk even bij onze inpaktips als u gaat beginnen met het inpakken van de verhuisdozen. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. Wij bieden u graag aan om gebruik te maken van de service van ons verhuisbedrijf in Zandvoort. Vraag uw offerte nu direct online aan. Of bel ons als u gaat verhuizen.

 • Verhuisdozen van hoge kwaliteit.
 • Geen extra kosten.
 • Verhuisdozen worden ook weer opgehaald na gebruik.
 • Betrouwbaar verhuisbedrijf Zandvoort.

 

 

Uw inboedel laten opslaan door een verhuisbedrijf?

 

Is uw nieuwe woning nog niet klaar, maar moet u uw oude woning al uit, gaat u verbouwen maar uw inboedel staat in de weg of wilt u ruimte maken om uw woning beter te verkopen? Dan kan onze tijdelijke opslag uitkomst bieden. Wij slaan uw inboedel graag tijdelijk voor u op in onze loods.

 

 • Beveiligde opslag
 • Kan op een moment naar keuze terug worden gebracht
 • Ook voor bedrijfsverhuizingen

Bekijk onze opslagmogelijkheden

 

 

Inpakken van verhuisdozen?

 

Een professioneel verhuisbedrijf Zandvoort kan natuurlijk ook zorgdragen voor het inpakken van de verhuisdozen . Een gemiddeld gezin heeft vandaag de dag 120 verhuisdozen in te pakken. Veel mensen vinden dit best een flinke klus. Over het algemeen beginnen onze klanten 1 a 2 maanden van te voren met inpakken. Dan hebt u dus ver voor de verhuizing al ingepakte dozen in huis staan. Als u het inpakken aan Feitsma Verhuizingen uitbesteed, kunnen we dit meestal in 1 dag verzorgen. Dan kunt u tot aan de dag van de verhuizing doorleven alsof u niet gaat verhuizen.

 

 

Verhuisbedrijf Zandvoort met verhuislift

 

Verhuislift huren? Als modern verhuisbedrijf in Zandvoort beschikken wij natuurlijk over verschillende verhuisliften. Dit maakt het mogelijk om uw spullen op een eenvoudige manier door het raam of via het balkon te verhuizen tot de 8e etage. Onze grootste verhuislift staat op een auto, reikt tot de 8e etage en kan 400 kg tillen. Hiermee kunnen we een concertvleugel probleemloos naar boven transporteren. Ook beschikken wij over kleinere liften die u op lastige plekken kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een tuin of smalle steeg. We kunnen u er dus van verzekeren dat we al uw spullen gemakkelijk en snel naar boven krijgen in uw nieuwe woning. 

Dé- en montage van meubilair door een verhuisbedrijf?

 

Als Zandvoorts verhuisbedrijf komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten, Malm bedden en Micke bureaus zijn uw designmeubelen van Terstal en van Til ook bij ons in goede handen. We nemen de montagewerkzaamheden graag voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zandvoort dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Wij helpen u graag.

 

 

Antiek- en kunst verhuizen

 

Na bijna 100 jaar verhuizen in Zandvoort zijn we zelf als verhuisbedrijf ook al behoorlijk antiek. In deze periode zijn we natuurlijk van allerlei soorten meubilair tegengekomen. Wat in onze beginjaren nieuw meubilair was, is nu antiek. En wij weten als geen ander hoe we deze meubelen moeten verhuizen. Dé- en montage, met zorg verpakken en verhuizen van alle antieke meubelen horen bij de leuke uitdagingen van ons vak. Ook uw kunstverzameling kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het duurste schilderij dat we ooit verhuisd hebben, had een waarde van 4,8 miljoen euro. De eerlijkheid gebiedt ons zeggen dat zowel de verhuizers als de directie een gezonde spanning ervoeren deze dag. Maar de klus is door ons verhuisbedrijf naar volle tevredenheid geklaard en het schilderij hangt inmiddels aan de muur bij de trotse nieuwe eigenaar.

 

 

Dé- en montage van meubilair door een verhuisbedrijf

 

Als Zandvoorts verhuisbedrijf komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten, Malm bedden en Micke bureaus zijn uw designmeubelen van Terstal en van Til ook bij ons in goede handen. We nemen als verhuisbedrijf de montagewerkzaamheden graag voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Zandvoort dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Wij helpen u graag.

 

 

Verhuizing doorgeven gemeente Zandvoort

 

Indien u naar of binnen de gemeente Zandvoort verhuist, dient u tijdig uw adreswijziging door te geven. Uw verhuizing kunt u vanaf 4 weken voor de verhuisdatum doorgeven. Zorg dat dit in ieder geval binnen 5 dagen na de verhuizing is gebeurd. U kunt de wijziging eenvoudig online door geven via DigiD op de website van de gemeente Zandvoort . Ook kan dit op locatie in de publiekshal van het gemeentehuis. Op de website van de gemeente vindt u alle informatie, waaronder de nodige documenten en de openingstijden van het gemeentehuis.

 

Gaat u vanuit Zandvoort naar een andere gemeente verhuizen? Schrijf uzelf dan bij de nieuwe gemeente in. Vervolgens schrijven zij u in Zandvoort uit.

 • Verhuist u binnen uw gemeente? Geef dat dan aan bij de gemeente waarin u woont. 
 • Verhuist u naar een andere gemeente? Geef het aan bij de gemeente waar u naartoe verhuist en zij regelen de uitschrijving bij uw oude gemeente.

 

 

Ontheffing verhuiswagen gemeente Zandvoort

 

Bij een verhuizing in Zandvoort is vaak een ontheffing nodig. Dit kan zijn voor het blokkeren van de weg of het reserveren van parkeervakken. Deze ontheffing vragen we, als professioneel verhuisbedrijf graag voor u aan.

 

 

Verhuisbedrijf voor scholen

 

Ook scholen verhuizen wel eens naar een nieuwe locatie. soms omdat de huidige locatie wordt verbouwd en er tijdelijk een ander onderkomen nog is. En soms is er een verhuizing naar een hele nieuwe locatie. In de bijna 100 jaar dat wij bestaan hebben we al heel wat scholen verhuisd. Vaak in schoolvakanties, maar ook verhuizing buiten de schooluren om. Bel ons voor een vrijblijvende offerte. Ons verhuisbedrijf helpt u graag.

 

 

Professioneel verhuisbedrijf Zandvoort

 

Wist u dat er een verhuisschool is? Onze opgeleide Zandvoortse verhuizers zijn hier naartoe geweest. U kunt naar de  verhuisschool als u minimaal 2 jaar bij een verhuisbedrijf werkt. U leert hier hoe u goed moet tillen en hoe u verhuisdozen moet inpakken. Maar u leert ook hoe u een Geda lift moet opzetten en een verhuiswagen op de juiste manier inlaadt. Dit zorgt ervoor dat al onze verhuizers de verhuizing soepel kunnen laten verlopen. Daarnaast is er een dag klantvriendelijkheidscursus. Verder zijn er voormanopleidingen en handyman-cursussen.

 

Het meeste leren verhuizers natuurlijk in de praktijk van de ervaren verhuizers, maar deze cursussen helpen toch weer een beetje mee om ons verhuisbedrijf in Zandvoort extra professioneel te maken.

 

 

Vrijblijvende offerte verhuisservice in Zandvoort?            

 

U kunt bij ons online of telefonisch een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bel 023-5322623 of gebruik de button rechts bovenaan deze pagina.

 

Ook kunt u een via Whatsapp een offerte aanvraag doen. Rechts onderaan deze pagina staat een groen icoontje. Als u hier op klikt, heeft u direct verbinding. De snelste manier om een offerte te verkrijgen is om via Whatsapp foto’s of video’s van de te verhuizen inboedel te sturen. Ook graag het oude- en nieuwe adres. En, wat voor soort woning u nu woont en waar u naartoe verhuist. Dan ontvangt u over het algemeen binnen een paar uur een offerte van ons.

 

Verhuisbedrijf Feitsma Zandvoort, uw verhuisservice in Zandvoort

 

 

Verhuisbedrijf Zandvoort

 

Waar u ook in Zandvoort woont, de professionele verhuizers van Feitsma verhuisbedrijf Zandvoort zijn voor u beschikbaar. Wij verhuizen u graag naar de door u gewenste bestemming.

Veelgestelde vragen

 • leg iets zachts op de bodem van de doos, zoals theedoeken of keukenhanddoeken.
 • wikkel borden in inpakpapier en plaats deze op de kant in de doos
 • zeer kwetsbare borden dienen per stuk in papier gewikkeld te worden, miner breekbare borden kunnen per 4 of 6 stuks in papier gewikkeld te worden
 • glazen rechtop in de doos plaatsen
 • boven de laag met borden en/of glazen weer iets zachts en hierbovenop wat lichtere minder breekbare spullen, zoals kopjes

Nee, dit kan niet. De koelkast dient eerst een aantal uren uit te staan, zodat de koelvloeistof weer kan zakken. Bij oudere modellen is het verstandig de koelkast ongeveer 12 uur te laten rusten voor gebruik. Bij modernere koelkasten is 3 uurtjes al voldoende.

 • Bij een woningruil is goede communicatie tijdens- en voorafgaand aan de verhuizing van belang.
 • Het is de bedoeling dat beide woningen tegelijkertijd leeg zijn en dat de vrachtwagens elkaar onderweg kruisen.
 • Houdt rekening met het volume van beide inboedels en de moeilijkheidsgraagd van het inladen.
 • Als 1 inboedel groter is dan de andere of de afstand tot de woning groter is, of aan het einde van de gallerij enz., is het handig dat de verhuisploeg van de grotere inboedel eerder begint of grotere is.
Feitsma Verhuizingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen
powered by Google
Helena P
Helena P
11:11 23 Feb 23
We used their services few times and never got disappointed. Very responsive and nice people, always on time and with a... great attitude to help. Moving is never easy but with these folks it was great. THANK YOU Maarten, Esther and the whole Feitsma Verhuizingen team for all your genuine help.lees verder
Emile Parkin
Emile Parkin
07:56 07 Feb 23
We had a great experience with the Feitsma team during our recent move in Haarlem. From the planning and preparation... stages, all the way to carrying the last items into our new house - they were very professional and friendly. These guys are not afraid of lifting heavy items or working hard! They really gave us confidence that all our belongings will be safely relocated, and it was!Thank you Feitsma team! We could not have done this without you.lees verder
Christoph Irving
Christoph Irving
09:49 14 Dec 22
Looking for a fantastic moving company? Your search ends here.Feitsma provides excellent service and great value for... money. Their team is fast to respond to your initial inquiry, follow-up messages (over whatsapp), and the movers are super skillfull and friendly at all times.This company will truly help you move, so that you can relax and enjoy the process.Thank you and good luck, Feitsma's!lees verder
Dimitrios Sardellis
Dimitrios Sardellis
19:41 10 Oct 22
Excellent experience. Team Alex brought in great spirit and energy, smooth moving experience, and an overall... professional service. Thanks for your help and see you again in the futurelees verder
Stephan Oorbeek
Stephan Oorbeek
06:16 22 Aug 22
Alex and Cherence have done a three man job with just the two of them. Professional, fast, friendly and creative with... solutions. We also went the extra mile for large objects that could not be lifted.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
The movers were great!They took all my worries away and provided an excellent move.The administration could do... better: a bit laconic and easy, too little information to the customer. The estimate in advance should be viewed better for the movers who ultimately have to do it.lees verder
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
06:40 08 Jul 22
At the last minute, we decided with our association to call in a moving company for the move. Called on Monday and... moved on Thursday! No problem with Feitsma! We came across a lot more stuff, which also had to be taken with us, than agreed in advance, but this was no problem at all! Everything was loaded and unloaded very quickly, everything was over within two hours! Really great Julius and colleague, thank you again very much!lees verder
Maarten Haremaker
Maarten Haremaker
18:43 28 Jun 22
Today we moved to our new place in one day. Team Alex moved us very professionally, quickly and above all pleasantly!... What I like about Feitsma is that they fulfill all agreements from the first contact! I don't often do reviews but I had to post this one; highly recommendedlees verder
Peer-Boy Matthiesen
Peer-Boy Matthiesen
19:47 02 Jun 22
We just moved from Haarlem to Stuttgart with the support of Feitsma and we can highly recommend it. Great team spirit,... very positive mindset, fast and very careful with all our belongings. They always found a solution in particularly abroad. Special thanks to Maya and Julian, you guys rock!lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
What a great team of movers you have. Both the out-of-house and in-house went so smoothly, just great. Everything was... possible, no grumbling.Installing the removal lift and using it on Zandvoortselaan (6 high) certainly went well, especially with the strong westerly wind.This company with these movers is definitely recommended.lees verder
Tomas H
Tomas H
21:40 12 Jan 22
The moving day became from a chore to a pleasure. They were responsive and quick in organizing the moving in Haarlem... with short notice. They also borrowed us boxes, which is great since its hard to find them in covid times. Shout out to Alex and Storm for the care, the speed, organizational skills and very optimistic and friendly approach. They both spoke perfect English and really boosted the mood of a day.lees verder
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Meer beoordelingen
js_loader

Contact details

Phone

Email

Address

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact