Verhuisbedrijf Zandvoort

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Zandvoort

Feitsma verhuizingen heeft al bijna 100 jaar ervaring in en rondom Zandvoort. Van de watertoren tot het circuit, we kennen het hele dorp als ons broekzak. Bij Feitsma verhuizingen staan we voor professionaliteit, zorgvuldigheid en kwaliteit. Zoek dus niet verder en kijk direct wat we voor u kunnen betekenen. 

De beste verhuizers staan klaar voor uw verhuizing in Zandvoort

Verhuizen is echt een vak. En bij Feitsma is sinds 1927 de kunst van het verhuizen van generatie op generatie doorgegeven. Gelukkig is er wel wat veranderd in de loop der jaren. We begonnen met het verhuizen van houten kisten , die zonder inhoud al zwaar waren. Tegenwoordig is het vak met verhuisliften en andere handige hulpmiddelen wel wat makkelijker geworden. Maar het verhuisvak verstaan we nog steeds als geen ander.

 • Vraag nu snel en vrijblijvend een offerte aan
 • Ontvang gratis advies van een expert
 • gegarandeerd uitstekende service

Verhuisbedrijf in Zandvoort met verhuislift                                                               

Verhuislift huren? Als modern verhuisbedrijf in Zandvoort beschikken wij natuurlijk over verschillende verhuisliften. Dit maakt het mogelijk om uw spullen op een eenvoudige manier door het raam of via het balkon te verhuizen tot de 8e etage. Onze grootste verhuislift staat op een auto, reikt tot de 8e etage en kan 400 kg tillen. Hiermee kunnen we een concertvleugel probleemloos naar boven transporteren. Ook beschikken wij over kleinere liften die je op lastige plekken kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een tuin of smalle steeg. We kunnen u er dus van verzekeren dat we al uw spullen gemakkelijk en snel naar boven krijgen in uw nieuwe huis.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?        

Nee, verhuisdozen kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpak papier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Kijk even bij onze inpaktips , als u gaat beginnen met het inpakken van de verhuisdozen. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. Wij bieden u graag aan om van onze verhuisservice gebruik te maken. Vraag uw offerte nu direct online aan.

 • Verhuisdozen van hoge kwaliteit
 • Geen extra kosten
 • Worden ook weer opgehaald na gebruik

Plan een afspraak in met onze adviseur voor uw verhuizing in Zandvoort

Omdat geen verhuizing in Zandvoort hetzelfde is, komt onze verhuisadviseur graag even even bij u langs. Hij maakt een inschatting van het aantal kubieke meters van de te verhuizen inboedel en bespreekt met u welke werkzaamheden er mogen worden verricht. Het bezoek duurt ongeveer een half uurtje en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt binnen 1 werkdag een gedetailleerde offerte met daarin de kosten van uw verhuizing.

Veelgestelde vragen

 • leg iets zachts op de bodem van de doos, zoals theedoeken of keukenhanddoeken.
 • wikkel borden in inpakpapier en plaats deze op de kant in de doos
 • zeer kwetsbare borden dienen per stuk in papier gewikkeld te worden, miner breekbare borden kunnen per 4 of 6 stuks in papier gewikkeld te worden
 • glazen rechtop in de doos plaatsen
 • boven de laag met borden en/of glazen weer iets zachts en hierbovenop wat lichtere minder breekbare spullen, zoals kopjes

Nee, dit kan niet. De koelkast dient eerst een aantal uren uit te staan, zodat de koelvloeistof weer kan zakken. Bij oudere modellen is het verstandig de koelkast ongeveer 12 uur te laten rusten voor gebruik. Bij modernere koelkasten is 3 uurtjes al voldoende.

 • Bij een woningruil is goede communicatie tijdens- en voorafgaand aan de verhuizing van belang.
 • Het is de bedoeling dat beide woningen tegelijkertijd leeg zijn en dat de vrachtwagens elkaar onderweg kruisen.
 • Houdt rekening met het volume van beide inboedels en de moeilijkheidsgraagd van het inladen.
 • Als 1 inboedel groter is dan de andere of de afstand tot de woning groter is, of aan het einde van de gallerij enz., is het handig dat de verhuisploeg van de grotere inboedel eerder begint of grotere is.