Verhuisbedrijf Amsterdam

verhuisbedrijf heemstede,hoofdorp
Feitsma Verhuizingen Amsterdam

Feitsma Verhuizingen uw Amsterdamse Verhuizer

 

Verhuisbedrijf Amsterdam – In Amsterdam voelen wij ons als een vis in het water. Veel van onze medewerkers zijn geboren en getogen Amsterdammers . Sinds onze oprichting in 1927 hebben wij al heel wat verhuizingen verzorgd in Amsterdam. Daarom zal je ons nooit met een hele grote vrachtwagen zien in de Jordaan. Als echte Amsterdamse verhuizer weten we welke wagens we in welk stadsdeel kunnen inzetten. Zoekt u dus een goed verhuisbedrijf in Amsterdam, neem dan contact op voor een offerte via telefoon, mail of Whatsapp.

 • Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring met verhuizingen in Amsterdam. 
 • Professionele service en een snelle verhuizing.
 • Een vrijblijvende offerte binnen 2 werkdagen. 
 • Wij kunnen ook voor u inpakken. 

Onze beste verhuizers staan paraat voor uw verhuizing in Amsterdam

 

Verhuizen is een vak! Als je alleen een kunt sjouwen, ben je nog geen verhuizer. Een echte verhuizer heeft inzicht, is voorzichtig, weet op welke manier verschillende meubelen behandeld moeten worden en is ook nog oersterk. Daarnaast is hij rustig en beleefd en heeft begrip voor het feit dat veel klanten een beetje gespannen zijn. Een echte verhuizer wordt je niet, dat ben je. Bij Feitsma zijn wij gezegend met een heel team van echte verhuizers dat dagelijks meerdere verhuizingen in Amsterdam verzorgd. Wij hebben opgeleide verhuizers die of naar de verhuisschool zijn geweest, of zijn opgeleid door ervaren verhuizers.

Inpakservice

 

Wilt u verhuizen maar ziet u op tegen het inpakken van alle verhuisdozen? Dan biedt onze inpakservice uitkomst. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat de gehele verhuizing voor u netjes ingepakt wordt. Dit kunnen we over het algemeen binnen 1 dag verzorgen, de dag voorafgaand aan de verhuisdag. Dit scheelt u niet alleen veel werk, maar zorgt ook dat de inboedel veilig op de nieuwe bestemming komt. Daarnaast is de inhoud van de dozen ook verzekerd als er door ons wordt ingepakt.

Verhuisbedrijf Amsterdam met verhuisverzekering

 

Uw verhuizing in Amsterdam is bij Feitsma Verhuizingen in goede handen. Maar verhuizen is mensenwerk en zelf onze verhuizers maken wel eens een foutje. In dat geval is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd. Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- . Maar ook uw huidige woning en uw nieuwe woning zijn verzekerd. Komt er bijvoorbeeld een kras in de vloer of een buts in de muur, dan is dit allemaal gedekt door onze verhuisverzekering. Zo kunt u zorgeloos verhuizen.

 

 

 • Uw inboedel is verzekerd tot  100.000,-.
 • Geldt ook voor uw oude en nieuwe woning.
 • Voorkom onnodige kosten door schade.

Hoe verloopt een gemiddelde verhuizing?

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Over het algemeen komt onze verhuisadviseur voor de verhuizing eerst even bij u op bezoek. Hij maakt een inschatting van het aantal kubieke meters van uw inboedel en neemt de verhuissituatie op. Daarna maakt onze adviseur een offerte voor u. Voor de verhuizers maakt hij gelijk een verhuisrapport om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Als u akkoord bent met uw offerte gaan we de verhuizing voor u inplannen. Als u zelf inpakt, wordt er gelijk een afspraak gemaakt voor het afleveren van de verhuismaterialen.

 

Op de verhuisdag

 

Bij de meeste verhuizingen beginnen wij graag vroeg, rond 8 uur ‘s morgens. Onze verhuizers lopen graag eerst met u een rondje door de woning om te zien wat er mee mag worden verhuisd en of er eventueel spullen achterblijven. Dan gaan we beginnen , indien nodig worden de meubelen gedemonteerd en de verhuiswagen wordt kundig en efficient ingeladen. Het inladen van de wagen neemt meestal de ochtend in beslag. Dan zit het halve werk erop en vertrekken we naar uw nieuwe locatie. Bij het uitladen van de verhuiswagen is het fijn als er iemand aanwezig is die weet waar alle spullen mogen staan. Dan kunnen we alle meubelen direct op de goede plek zetten. Na het uitladen loopt de voorman nog een controleronde en als u helemaal tevreden bent, gaan we naar huis. Dan bent u aan de beurt om de dozen weer uit te pakken. Als de dozen zijn uitgepakt, halen we ze weer bij u op en dan zit onze taak erop

Zakelijke verhuizing Amsterdam

 

Naast uw particuliere verhuizing bent u ook voor uw bedrijfsverhuizing bij Feitsma aan het juiste adres. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben we al talloze bedrijven in Amsterdam verhuisd. U kunt bij ons terecht voor een kleine verhuizing van een paar bureaus, maar ook voor een hele grote verhuizing van 1000 complete werkplekken.

Internationale Verhuizingen

 

Als professioneel verhuisbedrijf zijn we u ook graag van dienst bij uw internationale verhuizing. Ook hierin hebben wij een jarenlange ervaring. Onze verhuiswagens kunt u door heel Europa vinden. Tevens kunnen we zorgdragen voor het inklaren van uw inboedel bij verhuizingen buiten de EU. Wilt u weten wat uw internationale verhuizing kost? Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Afspraak met onze adviseur voor uw verhuizing in Amsterdam

Omdat geen verhuizing binnen Amsterdam hetzelfde is, sturen we graag eerst even onze verhuisadviseur bij u langs. Hij maakt een inschatting van volume van uw inboedel en bespreekt de mogelijkheden met u. Wilt u zelf alle verhuisdozen inpakken, of besteedt u dit liever uit aan ons? Wie demonteert en monteert alle meubelen. Is er een verhuislift nodig of een ontheffing? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens de intake. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 1 werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte .

Verhuisbedrijf in Amsterdam met verhuislift

Als modern verhuisbedrijf in Amsterdam kun je niet zonder verhuisliften. Vaak zijn de trappen te smal om meubelen over naar boven te brengen en daarnaast is dit erg zwaar en duurt het lang. Op een verhuislift brengen we in 1 keer 20 verhuisdozen naar boven. Dit gaat snel en het is veilig. Onze verhuisliften reiken tot de 8e etage. Ook beschikken wij nog over het ouderwetse “touw en blok”. Wij gebruiken het haast niet meer, maar soms biedt het uitkomst. Soms komt het voor dat er geen ruimte is om onze verhuislift op te bouwen bijvoorbeeld. Wilt u onze verhuislift huren in Amsterdam, vraag dan snel een offerte aan.

Moving lift in Amsterdam, Moving lift in Amstelveen
verhuizing in amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam met Dé- en montage van meubilair

 

Als verhuizer kom je alle soorten meubilair tegen; naast de dagelijkse Ikea Pax kasten,Micke bureaus, Malm bedden van Ikea en zijn uw designmeubelen van Flinders, Made of Driehoek ook bij ons in goede handen. Graag nemen we de montagewerkzaamheden voor u mee in onze offerte; vaak valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam dat deskundig uw meubelen demonteert en weer monteert? Feitsma Verhuizingen staat voor u klaar..

 • Wij kennen alle IKEA meubelen uit ons hoofd.

 • Montage en demontage doen wij in een handomdraai.

 • Uw meubelen worden uiteraard weer in elkaar gezet

Afspraak met onze adviseur voor uw verhuizing in Amsterdam

 

Omdat geen verhuizing binnen Amsterdam hetzelfde is, sturen we graag eerst even onze verhuisadviseur bij u langs. Hij maakt een inschatting van volume van uw inboedel en bespreekt de mogelijkheden met u. Wilt u zelf alle verhuisdozen inpakken, of besteedt u dit liever uit aan ons? Wie demonteert en monteert alle meubelen. Is er een verhuislift nodig of een ontheffing? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens de intake. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 1 werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte .

 

 

Verhuisbedrijf Amsterdam Verhuisontheffing 

 

Bij een verhuizing in Amsterdam is vaak een ontheffing nodig. Dit kan zijn voor het blokkeren van de weg of het reserveren van parkeervakken.  Deze ontheffing vragen we, als professionele verhuizer graag voor u aan. Soms staan er paaltjes in de weg. Hiervoor is een paalsleutel nodig om deze te verwijderen. Meestal zit er ook nog een cilinderslot op de paaltjes. Wij zijn het enige verhuisbedrijf in Amsterdam dat beschikt over een loper voor alle cilindersloten. Paaltjes zijn dus zo verwijderd.

 

Goedkoop verhuisbedrijf amsterdam

 

Ook voor goedkoop verhuizen bent u bij Feitsma aan het juiste adres. Onze budget verhuisservice amsterdam zorgt voor scherpe tarieven. Feitsma Verhuizingen doet dan niet de complete verhuizing van de hele inboedel maar een deel hiervan. Bijvoorbeeld u verhuist alle kleine spullen en dozen en wij de grote voorwerpen. Zo kunt u goedkoop verhuizen en toch gebruik maken van een professionele verhuisservice.

Over Feitsma

Verhuisservice amsterdam en andere grote steden

 

Onze verhuisservice is niet alleen in regio Amsterdam natuurlijk. U kunt bij ons verhuisbedrijf amsterdam terecht voor allerlei soorten verhuizingen, ook in andere steden. Verhuizen is een stressvolle periode en daarom willen we zoveel mogelijk zorgen bij uit handen nemen. We zullen er alles aan doen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze harde werkers kunt u niet alleen bellen voor een full service verhuizing, maar ook voor een goedkope verhuizing. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring als u gaat verhuizen.

 

Piano of vleugel Verhuisservice amsterdam

 

Graag is ons verhuisbedrijf u van dienst bij het verhuizen van uw piano of vleugel. Hiervoor beschikken wij over professionele verhuismaterialen zoals een pianokar en een vleugelplank zoals u mag verwachten van een professioneel verhuisbedrijf in amsterdam. We zorgen dat uw instrument goed verpakt is en schadevrij op de nieuwe locatie komt.

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis .U zoekt een professioneel verhuisbedrijf om te verhuizen in Amsterdam. Twijfel dan niet en vraagt gemakkelijk en snel een offerte aan. Dit kan online en telefonisch. Feitsma is uw ideale verhuisservice voor zowel een particuliere verhuizing  als een zakelijke verhuizing. Als echte ervaren verhuizer kunnen wij u verzekeren van een zorgeloze verhuizing in Amsterdam en omgeving.

Verhuizing in Amsterdam

Veel gestelde vragen

 • Het is lastig in te schatten hoeveel verhuisdozen je nodig hebt. als je dit niet gewend bent.
 • Iedereen schrikt altijd van de hoeveelheid dozen als alles is ingepakt.
 • Een gezin met 2 kinderen komt gemiddeld op 120 verhuisdozen.
 • Een stel zonder kinderen gemiddeld 80 verhuisdozen
 • en een alleenstaande gemiddeld 60 verhuisdozen.

Dient u op medische indicatie te verhuizen naar een aangepaste woning. Dan hebt u recht op een verhuiskosten vergoeding in het kader van de WMO. De vergoeding bedraagt € 2347,00 en is via de volgende link aan te vragen: Hoe vraag ik verhuiskostenvergoeding aan.

 

 

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het eide van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 1900,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 950,00 incl btw

Houdt u bij het inpakken van uw boekenkast rekening met het het feit dat boeken vrij zwaar zijn. Dus liefst niet een hele doos vullen met encyclopedieën. Er zijn speciale boekendozen in de handel. Deze zijn half zo groot als een standaard verhuisdoos. Mocht u enkel normale verhuisdozen hebben, kunt u het beste de doos voor de helft met boeken vullen en de andere helft met lichtere spullen.

Anderen bekeken ook:

M&M Verhuizingen

Feitsma Verhuizingen
4.9
Gebaseerd op 152 beoordelingen
powered by Google
Frans Gerrits
Frans Gerrits
06:38 30 Aug 23
Storm en zijn team, Harold en Thies, hebben voor een perfecte verhuizing gezorgd. Daarnaast heeft Storm nog een paar... klusjes gedaan om ons het nodige extra werk te besparen. Jongens bedankt voor deze stressloze verhuizing.Frans GerritsEls Jansenlees verder
Roland Scholtz
Roland Scholtz
17:00 24 Aug 23
Maurits en Kaj, de verhuizers van Feitsma die mij hielpen, zijn top! Heel vakkundig hebben ze alles vervoerd, deels... met mooi weer en deels met regen zover klagen. Tip voor iedereen die verhuizers laat langskomen: Zorg voor koffie, fris, etc. Pak dat koffieapparaat nog niet in, want dit help de verhuizers en jou zelf enorm :-)lees verder
Maxsi
Maxsi
08:26 04 Aug 23
Vorige week op 27 juli verhuisd door het Redski team van Feitsma. Dat was helemaal top. Vriendelijk, accuraat,... voorzichtig en in een goed tempo.Mijn eerste verhuizing waarbij niets is beschadigd!Bedankt mannen.lees verder
Chan Ni
Chan Ni
18:06 02 Aug 23
Super fijne en snelle service. Iedereen is goed bereikbaar en denkt mee. De verhuizing zelf ging ook voorspoedig,... aardige mannen!lees verder
Familie Onkenhout
Familie Onkenhout
14:37 31 Jul 23
Dankzij de mannen van Feitsma is onze verhuizing heel soepel verlopen. Complimenten voor het hele team; dankzij hun... professionaliteit en positieve insteek liep alles gesmeerd. Alles is in goede staat overgekomen en de meubels zitten weer goed in elkaar. Ideaal om ook het (de)monteren van de meubels uit handen te geven!Het blijft een heel gedoe zo'n verhuizing, maar het was (bijna) een relaxte dag. Hulde, mochten we ooit nog een keer verhuizen dan weten we wie we nodig hebben!lees verder
Willemijn Waanders
Willemijn Waanders
07:19 17 Jul 23
Onze verhuizing is perfect verlopen dankzij de top verhuizers van Feitsma. Erg blij mee, super behulpzaam, prettige... samenwerking, absolute aanrader!lees verder
rolf erkens
rolf erkens
16:10 08 Jun 23
Een prima service, uitstekende professionele ploeg onder leiding van Maurits.Het hele team werkte op een ontspannen... wijze samen en zorgde voor een vlotte en gedegen verhuizing.Met als bonus het goedmaken van een door mij gemaakte fout bij het inladen. Graag het zelfde team voor de volgende (terug) verhuizing.lees verder
Joost Ides
Joost Ides
17:20 01 May 23
Onze verhuizing van 21 april jl. is in alle opzichten 'op rolletjes' verlopen. Vanaf het offertebezoek tot en met de... 'nazorg' kunnen we niets anders vaststellen dan vakmanschap, snelheid en vriendelijkheid. De verhuisploeg bleek een groep goedgeluimde jongemannen die heel prettig met ons én met elkaar omgingen. Ook de contacten met de mensen op kantoor waren opgewekt en oplossingsgericht. Wij kunnen de firma Feitsma derhalve iedereen van harte aanbevelen.lees verder
Joke Castelijn
Joke Castelijn
17:14 04 Mar 23
We zijn meer dan tevreden over eigenlijk alles. Wat een goed geolied team verhuizers (Maurits, Storm, Louis en Kaj).... Goed gehumeurd, en dat voor de maandagochtend!Ze werken heel netjes en met aandacht voor de spullen die voorzichtig behandeld moeten worden.We zien dan ook het ‘afleveren’ van de opgeslagen inboedel op 5 juli met veel vertrouwen tegemoet.Op de meest stormachtige dag (woensdag 5 juli, storm ‘Poly’) werd de opgeslagen inboedel afgeleverd in Friesland. Alle letterlijke en figuurlijke obstakels zijn genomen, zoals omgewaaide bomen, storm en regen. Het humeur van Maurits en zijn collega’s bleef opperbest en alle inboedel is schoon, heel en droog aangekomen. Dank jullie wel. Uiterst tevreden!!lees verder
Helena P
Helena P
11:11 23 Feb 23
We used their services few times and never got disappointed. Very responsive and nice people, always on time and with a... great attitude to help. Moving is never easy but with these folks it was great. THANK YOU Maarten, Esther and the whole Feitsma Verhuizingen team for all your genuine help.lees verder
Garance Reus
Garance Reus
20:21 12 Feb 23
Koen en Redski waren geweldig bij de verhuizing van mijn 87-jarige moeder naar een verpleeghuis. Ze begrepen hoe... belangrijk het was om mijn moeder niet nodeloos te emotioneren, dus wachtten keurig todat zij was vertrokken totdat ze met de vverhuizing begonnen. Ook in het verpleeghuis waren zij netjes, rustig en empatisch. Veel dank en alle lof!lees verder
Emile Parkin
Emile Parkin
07:56 07 Feb 23
We had a great experience with the Feitsma team during our recent move in Haarlem. From the planning and preparation... stages, all the way to carrying the last items into our new house - they were very professional and friendly. These guys are not afraid of lifting heavy items or working hard! They really gave us confidence that all our belongings will be safely relocated, and it was!Thank you Feitsma team! We could not have done this without you.lees verder
Bo-Anne van Egmond
Bo-Anne van Egmond
20:14 31 Jan 23
Fijn verhuisbedrijf met bekwame, communicatief vaardige en flexibele verhuizers. Red en Thijs waren in eerste instantie... wat zenuwachtig om mijn Ikea-kast uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, maar dat hebben ze goed gedaan! Kortom: tevreden over de service!lees verder
Wim Goedegebuur
Wim Goedegebuur
23:48 18 Jan 23
Heel tevreden over de verhuizing van mijn orgel- naar verdieping 10!Alex en Max - hartelijk dank.
Christoph Irving
Christoph Irving
09:49 14 Dec 22
Looking for a fantastic moving company? Your search ends here.Feitsma provides excellent service and great value for... money. Their team is fast to respond to your initial inquiry, follow-up messages (over whatsapp), and the movers are super skillfull and friendly at all times.This company will truly help you move, so that you can relax and enjoy the process.Thank you and good luck, Feitsma's!lees verder
Dimitrios Sardellis
Dimitrios Sardellis
19:41 10 Oct 22
Excellent experience. Team Alex brought in great spirit and energy, smooth moving experience, and an overall... professional service. Thanks for your help and see you again in the futurelees verder
Stephan Oorbeek
Stephan Oorbeek
06:16 22 Aug 22
Alex and Cherence have done a three man job with just the two of them. Professional, fast, friendly and creative with... solutions. We also went the extra mile for large objects that could not be lifted.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
De verhuizers waren geweldig!Ze namen al mijn zorgen weg en zorgden voor een uitstekende verhuizing.Bij de... administratie zou het wel iets beter kunnen: beetje laconiek en makkelijk, te weinig info naar klant. De inschatting vooraf mag beter bekeken worden voor de verhuizers die het uiteindelijk moeten doen.lees verder
Ineke van Duinen
Ineke van Duinen
11:58 08 Aug 22
The movers were great!They took all my worries away and provided an excellent move.The administration could do... better: a bit laconic and easy, too little information to the customer. The estimate in advance should be viewed better for the movers who ultimately have to do it.lees verder
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties
06:40 08 Jul 22
At the last minute, we decided with our association to call in a moving company for the move. Called on Monday and... moved on Thursday! No problem with Feitsma! We came across a lot more stuff, which also had to be taken with us, than agreed in advance, but this was no problem at all! Everything was loaded and unloaded very quickly, everything was over within two hours! Really great Julius and colleague, thank you again very much!lees verder
Maarten Haremaker
Maarten Haremaker
18:43 28 Jun 22
Today we moved to our new place in one day. Team Alex moved us very professionally, quickly and above all pleasantly!... What I like about Feitsma is that they fulfill all agreements from the first contact! I don't often do reviews but I had to post this one; highly recommendedlees verder
Peer-Boy Matthiesen
Peer-Boy Matthiesen
19:47 02 Jun 22
We just moved from Haarlem to Stuttgart with the support of Feitsma and we can highly recommend it. Great team spirit,... very positive mindset, fast and very careful with all our belongings. They always found a solution in particularly abroad. Special thanks to Maya and Julian, you guys rock!lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
What a great team of movers you have. Both the out-of-house and in-house went so smoothly, just great. Everything was... possible, no grumbling.Installing the removal lift and using it on Zandvoortselaan (6 high) certainly went well, especially with the strong westerly wind.This company with these movers is definitely recommended.lees verder
norbert smit
norbert smit
19:25 13 May 22
Wat een top team van verhuizers hebben jullie. Zowel het uit-huizen als in-huizen ging zo gesmeerd, gewoon top. Alles... was mogelijk, geen gemopper.Zeker het plaatsen van de verhuislift en ook het gebruik ervan op de Zandvoortselaan ( 6 hoog) ging lekker, zeker met de stevige westelijke wind.Dit bedrijf met deze verhuizers is zeker een aanrader.lees verder
Tomas H
Tomas H
21:40 12 Jan 22
The moving day became from a chore to a pleasure. They were responsive and quick in organizing the moving in Haarlem... with short notice. They also borrowed us boxes, which is great since its hard to find them in covid times. Shout out to Alex and Storm for the care, the speed, organizational skills and very optimistic and friendly approach. They both spoke perfect English and really boosted the mood of a day.lees verder
Margreet van der Veen
Margreet van der Veen
15:17 03 Jan 22
Ik moest het bedrijf waarvoor ik werk in 2 weken verhuisd krijgen en mede dankzij snelle reactie, meedenken en fijne... verhuisploeg van Feitsma is dat ook gelukt. Top :)!lees verder
Carel Sellmeijer
Carel Sellmeijer
10:11 20 Dec 21
We are very satisfied with the work done by the moving company Feitsma last week. The team that did the work acted with... the utmost professionalism, was flexible, honest, and friendly and, in addition to their own work, also kept an eye on offering other support during the move. Big compliment from our side!lees verder
André Rooijmans
André Rooijmans
09:25 10 Dec 21
Nothing but praise for these movers who lovingly transferred our household effects (including piano!) from our upstairs... house in Haarlem to our new house in Heemstede. 'It will work' was the most heard comment!lees verder
Annemarie Bergh
Annemarie Bergh
10:25 08 Dec 21
The quotation process went smoothly and quickly; planning went well in consultation and could also be planned quickly.... Dominique and Delil did a great job and the 2 of them were able to place the entire furniture in a 7x3 box. Everything went pleasantly, calmly and efficiently. Great and thank you for the smooth move! Mvg ABergh.lees verder
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!lees verder
Bertha Bernhard
Bertha Bernhard
20:55 06 Dec 21
Maurits, Kaj and Storm are really doing wellEverything goes carefully and yet quickly and completely in... consultationThey know a solution for everything to move my old mother well from a big house to an apartmentI'm going to advertise Feitsma everywhere and especially for these three super great strong smart nice thinking helpful gentlemenThank you guys!!!lees verder
Caroline Hagoort
Caroline Hagoort
20:03 06 Dec 21
De verhuizing liep gesmeerd! Aardige verhuizers die netjes met onze spullen omgingen.
Marije Riegen
Marije Riegen
10:19 06 Dec 21
The boys have worked hard. Packed, lugged and transported with care. We can definitely recommend this company!!
F&C
F&C
14:56 25 Nov 21
Inpakken, verhuizen, uitpakken, niets is teveel voor Feitsma. Wij houden een goed gevoel over aan het hele traject.... Aanrader als je een goede verhuizer zoekt.lees verder
Maaike Hoogland
Maaike Hoogland
16:27 29 Oct 21
Hele fijne verhuizing, leuk team, behulpzaam, handig en vlot gewerkt. Zeker aan te raden.
Hoyte Duyster
Hoyte Duyster
11:47 29 Oct 21
Excellent mover who thinks along. Moved by Sebastiaan, Kaj and Cherence who did a very good job with heavy furniture.... Very happy with it.lees verder
Doortje Briedé-Bultman
Doortje Briedé-Bultman
17:20 25 Oct 21
Moving with Feitsma is a great pleasure. The team not only has a lot of professional knowledge, but also a lot of fun... at work. A perfect combination.lees verder
Rene Plantinga
Rene Plantinga
11:35 03 Oct 21
The move went smoothly and smoothly thanks to a professional and cheerful team who quickly put us at ease and took care... of everything. Awesome. Our heartfelt thanks. Gus and Rene.lees verder
Robbert Runderkamp
Robbert Runderkamp
19:24 06 Sep 21
My move by Feitsma went perfectly and quickly with the help of a friendly and cheerful team!
Harm Hillegers
Harm Hillegers
13:53 04 Aug 21
Feitsma showed a fine piece of craftsmanship during my move. They think along, estimate exactly how many boxes etc. are... needed and are cheerful and motivated during the entire process. I can also recommend this company in terms of punctuality and meeting agreements.lees verder
T *
T *
13:45 26 May 21
We have moved many times within Amsterdam, but these are really Toppers! The boys were real professionals and not... « students ». Super well organized, they work hard and you can tell that they are experienced. That makes a huge difference! Great also the storage option where everything is arranged for you. Without a doubt we will call them again next time!lees verder
Zeno van Ooijen
Zeno van Ooijen
21:39 18 May 21
Had a very good experience with this company, professionalism all around! The guests are well attuned to each other,... which means that cooperation between them runs very well. In my opinion, a must.lees verder
Wessel Wijtvliet
Wessel Wijtvliet
08:49 27 Apr 21
Super! Feitsma responds quickly to e-mails and came to our home to look at the surface and contents before sending a... quotation (other companies did not). On the day itself, everything went very smoothly. Feitsma provided a moving lift. This was free (not with other companies) because it is for the movers. This shows that they consider the well-being of their employees important. The movers are friendly, professional, work hard and think along well. The price was also significantly lower than at other companies in and around Haarlem where we had requested a quote. In short, a must!lees verder
Anja van Dulmen
Anja van Dulmen
10:02 22 Apr 21
My piano has been moved flawlessly and exactly as agreed from Utrecht to Haarlem. Very good experience, very nice guys... too, those movers!lees verder
Ashley Turk
Ashley Turk
17:00 14 Apr 21
We are amazed how smoothly and relaxed a move can also run, (based on our past experiences with other movers from... Haarlem). We have been completely relieved by the guys from Feitsma. Thanks and maybe see you soon!lees verder
Marcel Weertjes
Marcel Weertjes
11:31 02 Apr 21
Moved for the 2nd time in 3 years. Everything well arranged. Thanks!!
Chris Verhelst
Chris Verhelst
17:24 15 Mar 21
Moved last week with Feitsma. Me and my wife are very satisfied with the way things are going. The guys are super... accurate and really make sure that everything stays intact during the move. We highly recommend Feitsma to anyone looking for a good and affordable moving company!lees verder
Gabe Otagho
Gabe Otagho
09:04 08 Mar 21
My move with Feitsma went perfectly today. Price quality ratio a big 10! If you are still looking for a good mover in... Haarlem and surroundings, I recommend Feitsma removals to everyone. Vicelees verder
F.M.M Vanhouten
F.M.M Vanhouten
13:51 05 Mar 21
Recommendable for your relocations, neatly helped by very friendly movers and entire contents in 1x. Clear... communication and unplanned activities are also picked up. Good price / quality ratio!Thanks !!lees verder
Edwin Dekkers
Edwin Dekkers
19:22 19 Jan 21
Very nice company to hire. Really hear what your wishes are. Are careful with your belongings and work very hard to... make everything happen. Are reliable, friendly and courteous. You can ask them anything. Top companylees verder
Sten Verpalen
Sten Verpalen
08:22 13 Jan 21
Very pleasant movers, a lot of experience and fair prices. I highly recommend!
Paul Tromer
Paul Tromer
16:56 12 Jan 21
What a great moving company. No nonsense from start to finish and at a very reasonable price. Prior to the move,... already customer-friendly, when boxes are needed for the umpteenth time, that is no problem at all and are brought home the next day. A friendly and attentive hard-working team that thinks along during the move and works carefully with your valuable belongings.lees verder
Ignaz Worm
Ignaz Worm
08:45 07 Dec 20
What a great company and what nice guests! Very satisfied with the way they moved our family from Heemstede to Haarlem... and stored a number of things. Competitive price, but above all very good communication.lees verder
Peter Kenninck
Peter Kenninck
14:34 01 Sep 20
Are you looking for a good mover? Look no further ... the team was friendly, knowledgeable, polite and well-informed;... great cooperation and they loaded the stuff very quickly. At the other location they were able to use the moving lift and this also went great.Men of Feitsma, thanks again you are great!lees verder
Els Knijff
Els Knijff
18:56 15 May 20
Maarten and his team arranged our move perfectly. There was good consultation, even if our plans changed at the last... minute. The move was smooth and structured. If we move again, I know who will call me first.lees verder
Martijn Horvath
Martijn Horvath
13:48 11 May 20
Feitsma Verhuizingen did what we expected and hoped for on all fronts. But everything went even faster than we thought... possible. You only have to give each clue once and everything comes to the desired place. Also nice that we had so many boxes at our disposal. In terms of price / value, I can't imagine that another mover can beat this. Although we hope not to move for the time being, Feitsma will be at our doorstep next time!lees verder
Max Funcke
Max Funcke
09:16 18 Sep 19
Very well arranged, friendly people, well priced. Recommended.
Jacques van Gaal
Jacques van Gaal
06:53 28 Mar 19
Uiterst prettig en professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf. Flink pluspunt is de flexibiliteit, er kan nog wat... extra’s geregeld worden zonder kosten.lees verder
Marcello Honnebier
Marcello Honnebier
14:07 10 Oct 18
Great company
Volgende beoordelingen
js_loader

Contactgegevens

Telefoon

Email

Adres

Zijlweg 79, 2013 DD Haarlem

Contact