Opslaan in container of self storage unit

Heb je te weinig opslagruimte in huis en ben je op zoek naar een oplossing? Dan is het opslaan van spullen in een container wellicht iets voor jou! In dit artikel lees je alles over de voordelen van het huren van een self storage unit en waarom een container een goede optie kan zijn.

Opslaan in een container: ruimtegebrek opgelost!

Een container is een handige en veilige manier om spullen op te slaan. Je kunt een container huren voor een langere periode, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of als je tijdelijk opslagruimte nodig hebt. Het voordeel van een container is dat deze vaak waterdicht en goed afsluitbaar is, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast is een container ook geschikt voor grotere objecten zoals meubels en motoren.

Self storage unit: de ideale opslagplek

Een self storage unit is een professionele opslagruimte die je kunt huren. Je kunt er terecht voor het opslaan van allerlei soorten spullen, zoals meubels, gereedschap en seizoensgebonden kleding. Het grote voordeel van een self storage unit is dat je altijd toegang hebt tot je opgeslagen spullen en dat deze goed beveiligd zijn. Zo kun je met een gerust hart je spullen opslaan en weet je zeker dat deze veilig zijn.

Meer ruimte nodig? Huur een opslagcontainer!

Heb je meer opslagruimte nodig dan een self storage unit kan bieden? Dan is een opslagcontainer wellicht iets voor jou. Een opslagcontainer is groter dan een self storage unit en is daardoor geschikt voor het opslaan van grotere objecten. Ook kun je een container buiten plaatsen, waardoor je meer flexibiliteit hebt in de manier waarop je je spullen opslaat. U kunt gemakkelijk en snel een opslagcontainer huren bij Feitsma verhuizingen. Andere diensten van Feitsma zijn: Internationale verhuizingen, Seniorenverhuizingen, Inpakservice en demontage van meubels. Lees ook eens onze inpaktips.

Geniet van een opgeruimd huis met self storage

Door het huren van een self storage unit of container kun je genieten van een opgeruimd huis. Je hebt meer ruimte en kunt je spullen veilig opbergen. Daarnaast kun je ook seizoensgebonden spullen opbergen, zoals kerstdecoratie en zomerkleding. Zo hoef je niet langer spullen in huis op te slaan die je maar een paar maanden per jaar gebruikt en kun je meer genieten van een opgeruimd huis.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke opslagruimte of een lange termijn oplossing, een self storage unit of container kan een goede optie zijn. Door het huren van een professionele opslagruimte kun je genieten van meer ruimte in huis en veilige opslag van je spullen. Twijfel je nog? Breng dan eens een bezoek aan een self storage locatie bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden!

Uw verhuizing  is bij Feitsma Verhuizingen in goede handen. Maar zelfs deze goede handen laten een heel enkel keertje wel eens iets vallen. Verhuizen is mensenwerk en zelf onze de beste verhuizers maken wel eens een foutje. Dan is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd.

 

 

Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit bedrag is bijna altijd toereikend, maar mocht de waarde van de inboedel dit bedrag overschrijden, is het altijd mogelijk om om dit bedrag iets te verhogen.

Wij kunnen uw verhuizing naar het buitenland voor u regelen. Eerst gaan we in gesprek om te zorgen dat uw wensen duidelijk zijn. Hierna stellen we een verhuisplan op om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Lees hier meer over internationale verhuizingen.

Wanneer uw meubels niet door de deur of het raam passen is het handig om als eerste te kijken of het gedemonteerd kan worden. Op deze manier krijg je je meubels meestal alsnog door de deur. Wanneer dit echt niet werkt is het handig om op zoek te gaan naar een raam waar het wel doorheen past. Als dit op een hoge verdieping is dan is het nodig om een verhuislift te huren