verhuisbedrijf hoofddorp – verhuizen hoofddorp – Verhuisbedrijf Feitsma - verhuisbedrijven

Hoeveel m3 is mijn inboedel?

Hoeveel m3 is mijn inboedel?  Als u van plan bent te verhuizen, is het essentieel om een inschatting te maken van de hoeveelheid spullen die u bezit. Deze spullen, ook wel inboedel genoemd, worden uitgedrukt in kubieke meters, wat aangeeft hoeveel ruimte ze innemen:

De hoeveelheid inboedel varieert sterk per persoon. Zo kan iemand alleen in een klein appartement wel 100m3 aan spullen hebben, terwijl een gezin van vijf in een grote villa misschien slechts 20 m3 bezit. Hier zijn enkele gemiddelden:

  • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
  • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
  • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

Kosten verhuisbedrijf in kaart brengen

Als u twijfelt over de omvang van uw inboedel, kunt u een afspraak maken met de expert van ons verhuisbedrijf in Haarlem. Deze verhuisexpert bezoekt u dan persoonlijk om een schatting te maken van het volume van uw spullen en de kosten van een verhuizing. Het regelen van zo’n afspraak is bij ons eenvoudig en snel.

Inboedel opslaan?

Mocht uw nieuwe huis nog niet gereed zijn terwijl u uw huidige woning al moet verlaten, of bent u aan het verbouwen en heeft u extra ruimte nodig, of wilt u uw huis ontruimen om de verkoop te versnellen? Bij Feitsma kunt u uw inboedel veilig en in een verwarmde ruimte opslaan.

Verhuisdozen huren?

Ook hebben wij altijd voor u verhuisdozen beschikbaar. Voor een prijsindicatie van de verhuisdozen kunt u gemakkelijk en snel online een offerte aanvragen of contact opnemen via een van de telefoonnummers bovenaan de pagina.

Wilt u tips over verhuizen?

Feitsma is een erkend verhuisbedrijf dat enkel werkt met de meest ervaren verhuizers. We verhuizen door heel Noord Holland met ons verhuisbedrijf. Naast verhuizen verhuren wij ook verhuisliften, verhuizen wij senioren, geven wij verhuistips aan senioren en verhuizen wij bedrijven en geven wij tips over verhuizen.